Η Μαγιόρκα φιλοξένησε την Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο (13/04) και, παρά την πρόσφατη... απώλεια του Copa del Rey, της άσκησε τρομερή πίεση. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Αντσελότι, ξέρει να λειτουργεί υπό πίεση και βρήκε το γκολ (1-0) που την... έστειλε στο +11 από την δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μαγιόρκα υποδέχθηκε την Ρεάλ Μαδρίτης λίγες μέρες μετά την ήττα της στον τελικό του Copa del Rey, όμως έδειξε το πιο δυνατό της πρόσωπο και δυσκόλεψε την «βασίλισσα».

Μια... ξηρασία από γκολ επικράτησε στο πρώτο ημίχρονο, μιας και η οικοδέσποινα περιόριζε σημαντικά τις κινήσεις των φιλοξενούμενων, παρόλο που κατείχε σε μακράν μικρότερο ποσοστό την μπάλα.

Προσπάθησε να απειλήσει μερικές φορές, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Τελικά, την λύση βρήκε η Ρεάλ, με τον Τσουαμενί, ο οποίος μας θύμισε πως το ποδόσφαιρο θέλει και λίγο ρίσκο.

Στο 48’ κέρδισε το ριμπάουντ γρήγορα και, παρόλο που βρισκόταν μακρία από την εστία, εκτέλεσε ένα τολμηρό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει, προς έκπληξη όλων, στην πάνω δεξιά γωνία. Ακολούθησε μια αμφιλεγόμενη φάση στο 57ο λεπτό, καθώς φάνηκε πως υπήρξε χέρι από παίκτη της Μαγιόρκα, όμως ο διαιτητής έκανε νόημα να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ο Μπέλινγχαμ μπορεί να ψάχνει το γκολ εδώ και δύο μήνες, όμως οι Μαδριλένοι δεν βασίζονται εξ ολοκλήρου σε έναν παίκτη, έχοντας «χτίσει» μια ολόκληρη στρατιά από... υπερόπλα, που κρατάνε την ομάδα περήφανα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαγιόρκα (Χ. Αγκίρε): Ράικοβιτς, Μαφέο (78’ Ράντονιτς), Γκονζάλες, Ραΐγιο, Νάστασιτς, Λάτο, Σάντσεθ (59’ Πρατς), Μορλάνες (58’ Μασκαρέλ), Σάμου Κόστα (59’ Ντάρντερ), Ροντρίγκεθ (87’ Κόστα), Μουρίκι

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Λούνιν, Λούκας (89' Μιλιτάο), Ρούντιγκερ, Φερνάντεθ, Μεντί, Τσουαμενί Μόντριτς (86’ Καρβαχάλ), Βαλβέρδε, Μπέλινγχαμ (64’ Καμαβίνγκα), Ντίας (63’ Βινίσιους Τζούνιορ), Χοσέλου

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του Μαρίνου Τζιωνή - Έπαιξε ως αλλαγή ο Κύπριος επιθετικός (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 10:34

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του Μαρίνου Τζιωνή - Έπαιξε ως αλλαγή ο Κύπριος επιθετικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι του Μαρίνου Τζιωνή ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Όστιν για το MLS και... βουλιάζει στη βαθμολογία.

Η Άρσεναλ έκανε πρόβα στο Εμιρέιτς για τη... φιέστα κατάκτησης της Premier League! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 10:07

Η Άρσεναλ έκανε πρόβα στο Εμιρέιτς για τη... φιέστα κατάκτησης της Premier League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άρσεναλ έκανε τις προετοιμασίες για τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρότι ο τίτλος δεν είναι στα χέρια της, καθώς περιμένει ένα δώρο από τη Γουέστ Χαμ.

Μότα και Ντε Τζέρμπι για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα-ThemaSports
19/05 @ 11:37

Μότα και Ντε Τζέρμπι για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Τα ονόματα των Τιάγκο Μότα και Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι «παίζουν» τις τελευταίες ώρες για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν «βλέπει» την Άρσεναλ να παίρνει την Premier League-ThemaSports
19/05 @ 11:19

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν «βλέπει» την Άρσεναλ να παίρνει την Premier League

Το «παρών» στον πυγμαχικό αγώνα, όπου ο Ολεξάντρ Ούσικ επικράτησε του Τάισον Φιούρι, έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού η εκδήλωση έγινε στη Σαουδική Αραβία.

Premier League – Όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής: Τίτλος, ευρωπαϊκά εισιτήρια και «αντίο» Κλοπ!-ThemaSports
19/05 @ 11:46

Premier League – Όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής: Τίτλος, ευρωπαϊκά εισιτήρια και «αντίο» Κλοπ!

Έφτασε η... μέρα της κρίσης στη φετινή Premier League. Η 38η και τελευταία αγωνιστική διεξάγεται, λοιπόν, την Κυριακή (19/5), με όλες τις αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για τις 18:00.

Γκουαρντιόλα: «Ακόμα και στον ύπνο μου θα με κυνηγάει η Άρσεναλ»-ThemaSports
19/05 @ 09:47

Γκουαρντιόλα: «Ακόμα και στον ύπνο μου θα με κυνηγάει η Άρσεναλ»

Για την μάχη του τίτλου στην Premier League, μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Άρσεναλ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ