Η Μαγιόρκα φιλοξένησε την Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο (13/04) και, παρά την πρόσφατη... απώλεια του Copa del Rey, της άσκησε τρομερή πίεση. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Αντσελότι, ξέρει να λειτουργεί υπό πίεση και βρήκε το γκολ (1-0) που την... έστειλε στο +11 από την δεύτερη Μπαρτσελόνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μαγιόρκα υποδέχθηκε την Ρεάλ Μαδρίτης λίγες μέρες μετά την ήττα της στον τελικό του Copa del Rey, όμως έδειξε το πιο δυνατό της πρόσωπο και δυσκόλεψε την «βασίλισσα».
Μια... ξηρασία από γκολ επικράτησε στο πρώτο ημίχρονο, μιας και η οικοδέσποινα περιόριζε σημαντικά τις κινήσεις των φιλοξενούμενων, παρόλο που κατείχε σε μακράν μικρότερο ποσοστό την μπάλα.
Προσπάθησε να απειλήσει μερικές φορές, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Τελικά, την λύση βρήκε η Ρεάλ, με τον Τσουαμενί, ο οποίος μας θύμισε πως το ποδόσφαιρο θέλει και λίγο ρίσκο.
Στο 48’ κέρδισε το ριμπάουντ γρήγορα και, παρόλο που βρισκόταν μακρία από την εστία, εκτέλεσε ένα τολμηρό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει, προς έκπληξη όλων, στην πάνω δεξιά γωνία. Ακολούθησε μια αμφιλεγόμενη φάση στο 57ο λεπτό, καθώς φάνηκε πως υπήρξε χέρι από παίκτη της Μαγιόρκα, όμως ο διαιτητής έκανε νόημα να συνεχιστεί ο αγώνας.
Ο Μπέλινγχαμ μπορεί να ψάχνει το γκολ εδώ και δύο μήνες, όμως οι Μαδριλένοι δεν βασίζονται εξ ολοκλήρου σε έναν παίκτη, έχοντας «χτίσει» μια ολόκληρη στρατιά από... υπερόπλα, που κρατάνε την ομάδα περήφανα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μαγιόρκα (Χ. Αγκίρε): Ράικοβιτς, Μαφέο (78’ Ράντονιτς), Γκονζάλες, Ραΐγιο, Νάστασιτς, Λάτο, Σάντσεθ (59’ Πρατς), Μορλάνες (58’ Μασκαρέλ), Σάμου Κόστα (59’ Ντάρντερ), Ροντρίγκεθ (87’ Κόστα), Μουρίκι
Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Λούνιν, Λούκας (89' Μιλιτάο), Ρούντιγκερ, Φερνάντεθ, Μεντί, Τσουαμενί Μόντριτς (86’ Καρβαχάλ), Βαλβέρδε, Μπέλινγχαμ (64’ Καμαβίνγκα), Ντίας (63’ Βινίσιους Τζούνιορ), Χοσέλου
www.bnsports.gr
Στο προηγούμενο ματς ρεπορτάζ για τον Απόλλωνα, σας ενημερώσαμε ότι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «κυανόλευκοι» για την επίθεση, είναι ο 29χρονος δεξιός μπακ-χαφ Μάρκους Κόκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλλική Ναντ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/07 @ 14:53
Τη μεγαλύτερη συμφωνία σε ό,τι αφορά την εταιρεία ένδυσης για ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι με την επέκταση της συνεργασίας της με την Puma για την επόμενη... 10ετία!
15/07 @ 14:41
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΙΚ Στοκχόλμης στη νίκη με 3-0 επί της Ντέγκερφορς (13/07) πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σουηδικής ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι μαθαίνεις από τα λάθη σου και τα διορθώνεις στο επόμενο παιχνίδι.
15/07 @ 08:16
Ο αμυντικός της Τσέλσι, Λίβαϊ Κόλγουιλ, δήλωσε πως το Παγκόσμιο Συλλόγων θα ξεπεράσει σε σημασία κι αξία ακόμη και το Champions League.
15/07 @ 08:05
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, με τις επευφημίες του κόσμου να ηχούν αλλά και με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του, καταφέραμε να «κλέψουμε» για λίγα λεπτά τον Ανδρόνικο Κακουλλή, αμέσως μετά το προχθεσινό (13/07) παιχνίδι.
14/07 @ 23:59
Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, ο Έντσο Μαρέσκα με ένα masterclass οδήγησε την Τσέλσι στο Club World Cup, βασιζόμενος σε γνωστά και μη «όπλα».
14/07 @ 21:01
Παίκτης της Μίλαν είναι ο Λούκα Μόντριτς με κάθε επισημότητα, με τους ροσονέρι να ανακοινώνουν τον 39χρονο άσο.
BEST OF THEMASPORTS