Τορίνο και Γιουβέντους δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία και το ντέρμπι της πόλης έμεινε χωρίς νικητή, αλλά και χωρίς… γκολ (13/04, 0-0).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Τορίνο υποδέχθηκε τη… μισητή συμπολίτισσα, Γιουβέντους, για την 32η αγωνιστική της Serie A.
Οι στιβαρές άμυνες και τα σκληρά μαρκαρίσματα υπερίσχυσαν στο ντέρμπι, με καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρνει να βρει το πολυπόθητο γκολ, που πολύ πιθανόν να της χάριζε και τους τρεις βαθμούς (13/04, 0-0).
Μία τρομερή ευκαιρία σπατάλησε ο Βλάχοβιτς στο 7ο λεπτό, με τον Σέρβο να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα από άκρως πλεονεκτική θέση.
Η Γιουβέντους συνέχισε να απειλεί και στο 13’ ο Λοκατέλι με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα απευθείας άουτ.
Ο Βλάχοβιτς είχε άλλη μία ευκαιρία στο 31ο λεπτό, είδε όμως τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς να αντιδράει υποδειγματικά και να αποκρούει.
Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία από πλευρά Τορίνο, ήρθε στο 60ο λεπτό. Ο Σανάμπρια με κεφαλιά ανάγκασε τον Σέζνι σε μία εντυπωσιακή απόκρουση.
Με μία ατομική ενέργεια και ένα υπέροχο σουτ ο Γιλντίζ στο 76’ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Σέρβος κίπερ της Τορίνο ήταν και πάλι «παρών».
Το παιχνίδι έληξε στο 0-0, με τις δύο ομάδας να… βολεύονται με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Τορίνο (Ι. Τζούριτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ταμέζε, Μπουοντζόρνο, Ροντρίγκες, Μπελανόβα, Λινέτι, Ρίτσι, Βοϊβόντα, Βλάσιτς, Σαπάτα, Σανάμπρια
Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάζο, Μακένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Βλάχοβιτς, Κιέζα
www.bnsports.gr
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 08:48
Σοβαρές κυρώσεις περιμένουν την Μπαρτσελόνα από την UEFA, λόγω οικονομικών ατασθαλιών.
03/06 @ 23:30
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη σπουδαία μεταγραφή του Φλόριαν Βιρτς στη Λίβερπουλ φαίνεται πως ολοκληρώνονται, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
03/06 @ 19:20
Επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ ο Σιμόνε Ιντσάγκι, με τους «νερατζούρι» να ανακοινώνουν το «διαζύγιο».
03/06 @ 18:50
Όπως μεταφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Σιμόνε Ιντσάγκι τα βρήκε σε όλα με την Αλ Χιλάλ και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027.
03/06 @ 17:50
Το χαμένο πέναλτι του Χούλιαν Άλβαρες στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε η αφορμή για την αλλαγή του κανονισμού από την 1η Ιουλίου.
03/06 @ 16:46
Ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Στεάουα, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Βουκουρεστίου.
BEST OF THEMASPORTS