Χωρίς τέσσερις με Ανόρθωση

Χωρίς τέσσερις με Ανόρθωση

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Εκτός οι τραυματίες Φαμπιάνο, Λανγκ, Κασάμα και ο τιμωρημένος Κούσουλος.

«Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (14/04) αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση για την 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή, Μπεζούς.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

UEFA RANKING: Η Ελλάδα στο... κυνήγι της 10ης θέσης - Τι δείχνουν οι νεότερες αναλύσεις

UEFA RANKING: Η Ελλάδα στο... κυνήγι της 10ης θέσης - Τι δείχνουν οι νεότερες αναλύσεις

Η μάχη για τη 10η θέση στο ranking της UEFA παραμένει ανοιχτή για την Ελλάδα, με τα τελευταία δεδομένα του Football Meets Data να αποτυπώνουν πόσο λεπτές είναι πλέον οι ισορροπίες ανάμεσα στις χώρες που τη διεκδικούν.