Χωρίς τέσσερις με Ανόρθωση

Χωρίς τέσσερις με Ανόρθωση

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Εκτός οι τραυματίες Φαμπιάνο, Λανγκ, Κασάμα και ο τιμωρημένος Κούσουλος.

«Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (14/04) αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση για την 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή, Μπεζούς.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε σε τελικό μετά το 2019 και ψάχνει τον πρώτο του τίτλο μετά από... 27 χρόνια!

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε σε τελικό μετά το 2019 και ψάχνει τον πρώτο του τίτλο μετά από... 27 χρόνια!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε στον τελικό του Stoiximan Super Cup, με τον «δικέφαλο του βορρά» να διεκδικεί τον πρώτο εγχώριο τίτλο του μετά από 27 χρόνια!