Χωρίς τέσσερις με Ανόρθωση

Χωρίς τέσσερις με Ανόρθωση

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Εκτός οι τραυματίες Φαμπιάνο, Λανγκ, Κασάμα και ο τιμωρημένος Κούσουλος.

«Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (14/04) αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση για την 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή, Μπεζούς.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Σε πιάνει τρέλα: Η ομάδα που ξόδεψε 366 εκατ. και δεν μπορεί να βάλει γκολ!

Σε πιάνει τρέλα: Η ομάδα που ξόδεψε 366 εκατ. και δεν μπορεί να βάλει γκολ!

Ρόστερ αξίας 824 εκατ. ευρώ, κινήσεις 366 εκατ. μέσα σε ένα καλοκαίρι, 17η θέση και ακόμη ούτε ένα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η περίπτωση της Τότεναμ μοιάζει παράλογη, μέχρι να κοιτάξεις τι πραγματικά συμβαίνει στο γήπεδο.