ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Αλμέιδα για Άμραμπατ - Αρκετά ερωτηματικά για την ενδεκάδα με Άρη

ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Αλμέιδα για Άμραμπατ - Αρκετά ερωτηματικά για την ενδεκάδα με Άρη

Σχεδόν όλα μοιάζουν ρευστά για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Νόρντιν Άμραμπατ να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του για το προσεχές παιχνίδι (14/4, 20:30). Είναι καθαρά στην κρίση του Αργεντινού τεχνικού το αν θα αγωνιστεί και πόσο θα αγωνιστεί ο έμπειρος άσος.

Οι δύο σίγουροι για την ενδεκάδα μοιάζουν αυτήν τη στιγμή να είναι ο Γιόνσον στα χαφ και ο Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης. Ασφαλώς και υπάρχουν παίκτες, όπως οι Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Τσούμπερ, οι οποίοι έχουν προβάδισμα.

Στην άμυνα το πολύ να υπάρξουν δύο αλλαγές και το επικρατέστερο σενάριο φαντάζει η διαφοροποίηση στη θέση του αριστερού μπακ, με τον Χατζισαφί να παίρνει ανάσες και τον Πήλιο φανέλα βασικού.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Nations League: Ματσάρα με έξι γκολ στην Κοπεγχάγη, επέστρεψε από την κόλαση η Αυστρία στην Ιρλανδία, με ανατροπή η Ουαλία την Νορβηγία

Nations League: Ματσάρα με έξι γκολ στην Κοπεγχάγη, επέστρεψε από την κόλαση η Αυστρία στην Ιρλανδία, με ανατροπή η Ουαλία την Νορβηγία

Φινάλε στις σημερινές (01/10) αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής του Nations League, με την Πορτογαλία να πάιρνει τη ματσάρα της Κοπεγχάγης απέναντι στην Δανία, την Αυστρία να επιστρέφει από το εις βάρος της 2-0 και να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας και την Ουαλία να κερδίζει με ανατροπή την Νορβηγία.