Δημοσίευμα στην Τουρκία υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του τη νέα σεζόν, για να αντικαταστήσει τον Φατίχ Τερίμ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα σενάριο από Τουρκία, συγκεκριμένα της τουρκικής εφημερίδας tavkim, παρουσιάζει τον Φερνάντο Σάντος ως αντικαταστάτη του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα αυτή η πηγή αναφέρει ότι το τριφύλλι θέλει τον Πορτογάλο τεχνικό που θα αποχωρήσει από την Μπεσίκτας για να αντικαταστήσει τον "αυτοκράτορα", στο τέλος της σεζόν. Ο Σάντος είχε καθίσει στον πάγκο του τριφυλλιού το 2002, αλλά αποχώρησε μετά από λίγους μήνες.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας tavkim:

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποφασισμένοι όλοι στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο-ThemaSports
22/05 @ 09:10

Αποφασισμένοι όλοι στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός με τον Χρήστο Κόντη στο τιμόνι του ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Άρη με τους πάντες να είναι αποφασισμένοι να κλείσουν καλά τη σεζόν.

«Μόνο ΑΕΚ», στο μυαλό του Αλμέιδα-ThemaSports
22/05 @ 08:56

«Μόνο ΑΕΚ», στο μυαλό του Αλμέιδα

Πολλά σενάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους και αφορούν τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος εδώ και καιρό έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν στην «Ένωση».

Ύμνος για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ καλύτερος κι από το αυθεντικό Ζάρι: «Κι ας μη βάζει γκολ ο Σαματά-τα-τα»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
21/05 @ 22:43

Ύμνος για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ καλύτερος κι από το αυθεντικό Ζάρι: «Κι ας μη βάζει γκολ ο Σαματά-τα-τα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο χιτ του καλοκαιριού για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ βρέθηκε και είναι μία διασκευή από το τραγούδι της Μαρίνας Σάτι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision.

Το ευρωπαϊκό μονοπάτι για τον Κυπελλούχο Ελλάδας είναι στρωμένο με... «αγκάθια»!-ThemaSports
21/05 @ 22:19

Το ευρωπαϊκό μονοπάτι για τον Κυπελλούχο Ελλάδας είναι στρωμένο με... «αγκάθια»!

Ο φετινός Κυπελλούχος Ελλάδας (Παναθηναϊκός ή Άρης) θα πρέπει να ανέβουν ένα βουνό, αν θέλουν να παίξουν την σεζόν στο League stage είτε του Europa είτε του Conference League.

Πρωταθλήτρια ΚΑΙ η Κ15 του ΠΑΟΚ, λύγισε στον τελικό τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
21/05 @ 20:45

Πρωταθλήτρια ΚΑΙ η Κ15 του ΠΑΟΚ, λύγισε στον τελικό τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρη σε γκολ του Τοπαλίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ λύγισε 1-0 τον Ολυμπιακό και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Κ15.

Απάτες με εισιτήρια του τελικού Conference και του Final-4!-ThemaSports
21/05 @ 20:32

Απάτες με εισιτήρια του τελικού Conference και του Final-4!

Με επίσημη ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ εφιστά την προσοχή με απάτες που υπάρχουν κυρίως στο διαδίκτυο για τα εισιτήρια του τελικού του Conference League και του Final-4.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ