Οι ποδοσφαιριστές μπορούν να καταγγείλουν (ακόμη και ανώνυμα) μη πληρωμή των μισθών τους!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η παρούσα ανακοίνωση εκδίδεται λόγω μεγάλου αριθμού παραπόνων και καταγγελιών που έγιναν στον ΠΑ.Σ.Π. πρόσφατα από ποδοσφαιριστές της Α’ και Β’ Κατηγορίας για μη πληρωμή των μισθών τους.

Ο ΠΑ.Σ.Π. θέλει να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα ότι μπορούν να υποβάλουν καταγγελία στο Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων, τόσο μέσω τηλεφώνου όσο και μέσω του διαδικτύου. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα όπως μια καταγγελία υποβληθεί ανώνυμα, τόσο στη γραμμή 77778577, όσο και μέσω του διαδικτύου από ΕΔΩ. Οι καταγγελίες εξετάζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχουν καθυστερημένοι μισθοί το σωματείο θα διαταχτεί να τους καταβάλει άμεσα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων διαπιστώσει ότι το σωματείο δεν κατέβαλλε εισφορές στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τον ποδοσφαιριστή, θα διαταχτεί να τις καταβάλει όλες αναδρομικά. Σημειώνεται επίσης ότι η υποχρέωση για καταβολή εισφορών στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τους εργοδότες και δεν έχουν οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν μη πληρωμή τους οι ποδοσφαιριστές. Σημειώνεται επίσης ότι ο έλεγχος που θα γίνει από το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων θα αφορά όλες τις συμφωνίες που τυχόν να τηρεί κάποιος ποδοσφαιριστής με το σωματείο του, ακόμα και αν κάποιες από αυτές δεν έχουν κατατεθεί στην ΚΟΠ.

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι νικητές του τρίτου αγώνα-ThemaSports
28/05 @ 17:43

Οι νικητές του τρίτου αγώνα

Πάνος Χριστοδούλου, Ραφαήλ Παπασάββας και Χρίστος Δημητρίου οι νικητές στον τρίτο αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Karting

 Με γεμάτες τις αποσκευές μετάλλια επιστρέφουν οι αθλητές μας!-ThemaSports
28/05 @ 17:43

Με γεμάτες τις αποσκευές μετάλλια επιστρέφουν οι αθλητές μας!

Επιστρέφει αύριο (29/5) με πολλές διακρίσεις και περηφάνεια η Κυπριακή Αποστολή η οποία έλαβε μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024».

Από τη Μίλαν, στον Άγιαξ έως και την Άρσεναλ: Οι στιγμές που ο Ολυμπιακός έκανε την Ευρώπη να… παραμιλάει! -ThemaSports
28/05 @ 19:31

Από τη Μίλαν, στον Άγιαξ έως και την Άρσεναλ: Οι στιγμές που ο Ολυμπιακός έκανε την Ευρώπη να… παραμιλάει!

Ήττες στο τελευταίο λεπτό, απογοητεύσεις, αγώνες που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και μία πορεία «όνειρο». 10 μοναδικές στιγμές της ιστορίας του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης, πριν τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα (29/05, 22:00)!

Ο τελευταίος… αντιφρονούντας στην «ερυθρόλευκη» κυριαρχία-ThemaSports
27/05 @ 15:41

Ο τελευταίος… αντιφρονούντας στην «ερυθρόλευκη» κυριαρχία

Αντιρρησίας συνείδησης. Μία τέτοια μέρα σαν και αυτή, έντεκα χρόνια πίσω, η Βουλιαγμένη μπήκε… σφήνα στην «αυτοκρατορία» του Ολυμπιακού. Η παρέα των φοβερών και τρομερών εκείνων «μπέμπηδων», υπήρξε η μοναδική που κατόρθωσε να βάλει μία άνω τελεία στο ερυθρόλευκο σερί των τελευταίων 17 (!) ετών και ο Μανώλης Μυλωνάκης, κομβικός «πυλώνας» του πρωταθλήματος του 2012, αναπολεί.

Πως αφαιρούνται τα ματς από το στοίχημα-ThemaSports
23/05 @ 15:44

Πως αφαιρούνται τα ματς από το στοίχημα

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 η πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, Ιωάννα Φιάκου, εξήγησε πως λαμβάνεται η απόφαση για να αφαιρεθεί ένας αγώνας από το στοίχημα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ