Αγκαλιάστηκαν οι Καρσέδο και Ματσίν, πριν την έναρξη του χθεσινού ματς στην Πάφο. Το ίδιο θα κάμουν και την επόμενη Τετάρτη, πριν τον επαναληπτικό στο γήπεδο «Άλφα Μέγα».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πάμπλο Ματσίν, τα ακούει από χθες, από μερίδα οπαδών της ομάδας, ότι κατέβασε πολύ αμυντικογενές σχήμα, όπως και για το ότι δεν έβαλε καθόλου τον ηγέτη Βαλμπουενά.
Λογικά θα τον ξεκινήσει στη Λεμεσό, αφού γενικότερα θα πάει με άλλη τακτική προσέγγιση, κυνηγώντας την ανατροπή της χθεσινής ήττας.
Αλλιώς θα διαχειριστεί το ματς και ο τεχνικός ηγέτης της Πάφου, όχι μόνο λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά και γιατί θα είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες στο γήπεδο της Λεμεσιανής ομάδας.
Π.Χ.
Στο προηγούμενο ματς ρεπορτάζ για τον Απόλλωνα, σας ενημερώσαμε ότι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «κυανόλευκοι» για την επίθεση, είναι ο 29χρονος δεξιός μπακ-χαφ Μάρκους Κόκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλλική Ναντ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/07 @ 16:19
Ο Κοκό που είναι κοντά στον Απόλλωνα γνωρίζει τον Γιανίκ Γκομίς του Άρη.
15/07 @ 16:23
Άτυχος στάθηκε στην προπόνηση του ΑΠΟΕΛ ο Παναγιώτης Καττιρτζής.
15/07 @ 18:30
Ο Σωφρόνης Αυγουστή ψάχνει "λαβράκια" για τον Απόλλωνα.
15/07 @ 13:04
Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, ο Νταβίτ Λουίζ, ήταν στην Φορταλέζα. Έκλεισε πριν 3 μήνες τα 38 του χρόνια…
15/07 @ 10:22
Πριν ένα χρόνο ο Πάολο Φερνάντες, είχε «παίξει» για μερικές μέρες στο μετεγγραφικό ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Μάλιστα είχαν γραφτεί ρεπορτάζ (και στα ντόπια μήντια) ότι είχαν χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ για δανεισμό του Ισπανού ακραίου επιθετικού.
15/07 @ 09:20
Ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς, εδώ και μερικές εβδομάδες, αποτελεί παρελθόν από την Ανόρθωση. Ήταν στις υποψηφιότητες για τον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου (σε συνεννόηση με τη διοίκηση) αποφάσισε να πάνε με λύση από την αγορά του εξωτερικού…
BEST OF THEMASPORTS