Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με στόχο να κλειδώσει τη 2η θέση της regular season της Ευρωλίγκας!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε το βράδυ (11/04, 21:15, sport-fm.gr, NovasportsPrime) την Άλμπα Βερολίνου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να «σφραγίσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν, τερματίζοντας στη 2η θέση της διοργάνωσης, παίρνοντας παράλληλα το πλεονέκτημα ενόψει playoffs.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες και επτά στα οκτώ τελευταία του παιχνίδια στον θεσμού, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 22-11, όσο έχει και η Μονακό και η Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να κάνει απόψε απλώς τα... βασικά, αφού με ροζ φύλλο επί της ουραγού, Άλμπα Βερολίνου (5-28) θα εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και θα παίξει με την ομάδα που θα τερματίσει 7η μετά τα play-ins.

Από την άλλη, ακόμη και με ήττα, το «τριφύλλι» έχει πιθανότητες για να κρατήσει το πλεονέκτημα έδρας, με τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Τα πιθανά σενάρια:


Ο Παναθηναϊκός θα είναι δεύτερος αν:

1. Νικήσει την Άλμπα Βερολίνου
2. Ηττηθεί από την Άλμπα, η Μπάγερν νικήσει στο Μονακό, η Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και η Βιλερμπάν την Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι τρίτος αν:

1. Ηττηθεί από την Άλμπα, η Μονακό νικήσει τη Μπάγερν, η Φενέρμπαχτσε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και η Βιλερμπάν τη Μπαρτσελόνα
2. Ηττηθεί από την Άλμπα, η Μπάγερν νικήσει στο Μονακό, η Φενέρμπαχτσε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και η Μπαρτσελόνα στη Βιλερμπάν

Ο Παναθηναϊκός θα είναι τέταρτος αν:

1. Ηττηθεί από την Άλμπα, η Μονακό νικήσει τη Μπάγερν, η Φενέρμπαχτσε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και η Μπαρτσελόνα στη Βιλερμπάν
2. Ηττηθεί από την Άλμπα, η Μπάγερν νικήσει στο Μονακό κι ο Ολυμπιακός νικήσει τη Φενέρμπαχτσε

Ο Παναθηναϊκός θα είναι πέμπτος αν:

1. Ηττηθεί από την Άλμπα, η Μονακό νικήσει τη Μπάγερν κι ο Ολυμπιακός τη Φενέρμπαχτσε.

Όλα αυτά βέβαια πάνε… περίπατο, αν το σύνολο του Αταμάν κάνει το καθήκον του και παίξει το μπάσκετ που μας έχει συνηθίσει ώστε να γιορτάσει μπροστά στο κοινό του την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος. Τη Δευτέρα, ο Παναθηναϊκός νίκησε πολύ δύσκολα τον Κολοσσό στη Ρόδο (74-79), με τον Τούρκο τεχνικό να ξεσπά για την εικόνα της ομάδας του, η οποία δεδομένα είχε το μυαλό της στον αποψινό αγώνα.

Όσον αφορά την Άλμπα Βερολίνου, έχει πετάξει… λευκή πετσέτα εδώ και καιρό, μετρώντας 10 διαδοχικές ήττες σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Οι Γερμανοί ταξίδεψαν στην Αθήνα δίχως άγχος και πίεση, αλλά και απαλλαγμένη από το… αβέβαιο μέλλον, αφού φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ευρωλίγκα για να παραμείνουν στη διοργάνωση και τη νέα σεζόν.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, την ώρα όπου για την Άλμπα Βερολίνου τα πράγματα είναι θολά, αφού κάποιοι μικροτραυματισμοί, αλλά και μια ίωση που έχει «χτυπήσει» την ομάδα, έχει δημιουργήσει πολλές αμφιβολίες προς τη 12άδα. Δεδομένα πάντως εκτός είναι οι εδώ και καιρό τραυματίες, Πρότσιντα και Σπανιόλο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Εμίν Μογκουλκότς, Σάσο Πέτεκ, Τόμας Τραβίτσκι.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μυθικό ξέσπασμα Γιαννακόπουλου προς Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 14:20

Μυθικό ξέσπασμα Γιαννακόπουλου προς Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)

Χείμαρρος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, προς τη Euroleague, αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα.

Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης: «Σκούπα» ή εντός έδρας αντίδραση-ThemaSports
01/05 @ 11:36

Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης: «Σκούπα» ή εντός έδρας αντίδραση

Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται στο Game 3 της μεταξύ τους σειράς για τα playoffs της Ευρωλίγκας, με τη «βασίλισσα» να προηγείται με 2-0 και να ψάχνει μία ακόμα νίκη για να πάει στο Final 4!

Η Μπάρτσα πήρε πίσω το αβαντάζ σε ματς θρίλερ! -ThemaSports
30/04 @ 23:42

Η Μπάρτσα πήρε πίσω το αβαντάζ σε ματς θρίλερ!

Ένα φάουλ του Πετρούσεφ στην εκπνοή χάρισε τη νίκη στη Μπαρτσελόνα, με τον Ολυμπιακό να χάνει μέσα από τα χέρια του τη νίκη με 80-82 στην παράταση. Στο 2-1 οι Καταλανοί.

O Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για τη φάση της τάπας του Λεσόρ στον Μπράουν! -ThemaSports
30/04 @ 22:38

O Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για τη φάση της τάπας του Λεσόρ στον Μπράουν!

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση, μετά το τέλος του Game 3 απέναντι στη Μακάμπι, για τη φάση που έγινε 14 δεύτερα πριν το τέλος, με την προσπάθεια του Λεσόρ να κόψει τον Μπράουν.

Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στη Μακάμπι! -ThemaSports
30/04 @ 22:13

Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στη Μακάμπι!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πλήρωσε το κακό του πρώτο ημίχρονο, πήγε να κάνει μία τεράστια ανατροπή στην τέταρτη περίοδο, αλλά τελικά ηττήθηκε με 85-83 από τη Μακάμπι στο Game 3 στη Χάλα Πιονίρ χάρη σε δύο βολές του Λορέντζο Μπράουν στα 2.6" πριν το φινάλε. Οι πράσινοι είναι πια με την πλάτη στον τοίχο και θα πάνε για το all-in στο Game 4.

«Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάιλ Γκάι!»-ThemaSports
30/04 @ 21:28

«Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάιλ Γκάι!»

Σύμφωνα, με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στην λίστα της τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR Κάιλ Γκάι, ενόψει της καλοκαιρινής ενίσχυσης στα γκαρντ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ