Έστω και δύσκολα, η Πάφος FC πήρε το ζητούμενο κόντρα στον Απόλλωνα και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, ενόψει του επαναληπτικού της 17ης Απριλίου στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα ματς που αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικό από το σημερινό...

Καταρχάς, αποκλείεται ο Πάμπλο Ματσίν να παρουσιάσει αναλογη ενδεκάδα, με... φοβικό πλάνο όπως στον πρώτο ημιτελικό, που στόχο είχε να περιορίσει τον αντίπαλο και να «καταστρέψει» το παιχνίδι του.

Ο Απόλλωνας με τον κόσμο στο πλευρό του και θέλοντας νίκη με δύο γκολ διαφορά ή έστω με ένα για να διεκδικήσει την πρόκριση στην παράταση, είναι υποχρεωμένος να αλλάξει τακτική και να είναι σαφώς πιο επιθετικός.

Βέβαια, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στο μυαλό του και το ότι η Πάφος είναι μία ομάδα με... φαρμακερές αντεπιθέσεις ειδικά αν βρει χώρους και θα αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις αποφάσεις του.

Σήμερα πάντως τους έπιασε όλους εξαπίνης με την ενδεκάδα που κατέβασε, αλλά και από το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Βαλμπουενά, που μπορεί με... μισή του ενέργεια να καθορίσει την τύχη ενός αγώνα.

Από την άλλη, η Πάφος βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ στο να γράψει ιστορία με την πρόκριση της στον τελικό, αλλά θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη ρεβάνς. Και κυρίως να μην επηρεαστεί η ομάδα από την πίεση της εξέδρας που αναμένεται να είναι... ασφυκτική.

Η ομάδα του Καρσέδο έχει δείξει αρκετές φορές φέτος ότι είναι ικανή για τα πάντα. Από το κάνει... παρέλαση στο «Αλφαμέγα» στη ρεβάνς και να περάσει αέρα στον τελικό, μέχρι να αποκλειστεί χωρίς να προβάλει αντίσταση!

Πριν το μεγάλο ματς με τον Απόλλωνα όμως, προέχει το Κυριακάτικο (14/04) εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και μένει να δούμε πως θα το διαχειριστεί ο Ισπανός τεχνικός, αν θα κάνει εκτεταμένο ή στοχευμένο ροτέισιον και αν θα καταφέρει και σε ποιο βαθμό να... βγάλει από το μυαλό των παικτών τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα που είναι το πιο σημαντικό ματς στη σεζόν τη δεδομένη στιγμή για την Πάφος FC.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βλέπει τον τελικό στο Δασάκι ο «Πούρσα» - Δίπλα του το... «τανκ»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
25/04 @ 19:17

Βλέπει τον τελικό στο Δασάκι ο «Πούρσα» - Δίπλα του το... «τανκ»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο Δασάκι βρίσκεται ο Ελλαδίτης προπονητής, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος παρακολουθεί τον τελικό κυπέλλου Κ-19 ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΕΝΠ.

Κυπελλούχος ο ΑΠΟΕΛ Κ19, λύγισε στην παράταση την αξιόμαχη ΕΝΠ με 4-2-ThemaSports
25/04 @ 21:40

Κυπελλούχος ο ΑΠΟΕΛ Κ19, λύγισε στην παράταση την αξιόμαχη ΕΝΠ με 4-2

Η ομάδα Κ19 του ΑΠΟΕΛ επικράτησε απόψε στο Δασάκι της αντίστοιχης ομάδας της ΕΝΠ με 4-2 στην παράταση και κατέκτησε το κύπελλο!

Στις 20:00 ο τελικός - Tα εισιτήρια για κάθε ομάδα-ThemaSports
25/04 @ 13:35

Στις 20:00 ο τελικός - Tα εισιτήρια για κάθε ομάδα

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ η σύσκεψη για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Coca - Cola περιόδου 2023 - 2024.

Κούρης-Σπάρτακος διεκδικούν σήμερα το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών-ThemaSports
24/04 @ 09:00

Κούρης-Σπάρτακος διεκδικούν σήμερα το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών

Κούρης Ερήμης και Σπάρτακος Κιτίου διεκδικούν σήμερα το τρόπαιο του Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών.

«Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός και ο καλύτερος να κερδίσει», τονίζει ο προπονητής του Σπάρτακου (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 15:00

«Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός και ο καλύτερος να κερδίσει», τονίζει ο προπονητής του Σπάρτακου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σπάρτακος Κιτίου προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών και μετά την ιστορική άνοδο του στη Β' Κατηγορία, στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου του Κυπέλλου.

«Να απολαύσουμε τη μεγάλη γιορτή», δηλώνει ο προπονητής του Κούρη Ερήμης ενόψει τελικού (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 14:48

«Να απολαύσουμε τη μεγάλη γιορτή», δηλώνει ο προπονητής του Κούρη Ερήμης ενόψει τελικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιστορική πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Coca - Cola Γ' Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ για τον Κούρη Ερήμης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ