ΑΠΟΕΛ: Déjà vu με Σταφυλίδη-Πιέρο... Το έκαναν στην πρεμιέρα, το έκαναν και στο Παραλίμνι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η σύνδεση ανάμεσα σε Κώστας Σταφυλίδη και Πιέρο Σωτηρίου μέσα στο γήπεδο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στα πρώτα ματς του ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Κατ' αρχάς να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον Μαλεκκίδη. Ήταν ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Απόλλωνας ότι θα παίξει με μακρινές μπαλιές και έτσι έπαιξε αλλά προστατεύσαμε καλά τα μετόπισθεν μας.
Στο α' ημίχρονο προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή αλλά κάναμε μερικά εύκολα λάθη. Ενώ πετύχαμε τέρμα, δεχτήκαμε ένα ανόητο τέρμα στη συνέχεια.
Κάναμε κάποιες αλλαγές στο β' ημίχρονο καθώς ο ρυθμός ήταν κάπως αργός στο πρώτο μέρος. Δεν υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες αλλά σίγουρα πιέσαμε αρκετά και φτάσαμε στο τέρμα. Θεωρώ αξίζουμε τη νίκη. Έγινε το πρώτο βήμα για την πρόκριση».
«Να ευχαριστήσω επίσης τον κόσμος της ομάδας».