Αίτημα και της ΑΕΚ για Έλληνες διαιτητές στα ματς με Άρη

Αίτημα και της ΑΕΚ για Έλληνες διαιτητές στα ματς με Άρη

Με Έλληνες διαιτητές (και πιθανόν ξένο στο VAR) θα διεξαχθούν οι δύο ερχόμενες αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Άρη για το πρωτάθλημα.

Όπως έγινε γνωστό, η ΑΕΚ κατέθεσε και αυτή με τη σειρά της αίτημα για ορισμό Ελλήνων διαιτητών στην 5η και 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Κάτι που αναμένεται να κάνει πράξη η ΚΕΔ, η οποία πραγματοποιεί τα αιτήματα των ομάδων όταν αυτές συμφωνούν.

Διότι θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Άρης είχε ενημερώσει ότι έχει κάνει αίτημα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να μην τον σφυρίξουν ξανά ξένοι διαιτητές, προστάζοντας ως αφορμή την διαιτησία του Σκοπιανού Στάβρεφ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Καρκίνος: Το σημείο του σώματος που μαρτυρά αυξημένο κίνδυνο νόσου – Η ανησυχητική ένδειξη

Καρκίνος: Το σημείο του σώματος που μαρτυρά αυξημένο κίνδυνο νόσου – Η ανησυχητική ένδειξη

Σε μια σημαντική διαπίστωση κατέληξαν ερευνητές των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH), οι οποίοι ανακάλυψαν ότι η παρουσία μιας καλοήθους ανωμαλίας στα νύχια μπορεί να οδηγήσει στη διάγνωση μιας σπάνιας κληρονομικής διαταραχής, που αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκινικών όγκων στο δέρμα, τα μάτια, τους νεφρούς και τους ιστούς που λειτουργούν ως επένδυση του θώρακα και της κοιλιάς.