Επί... ποδός πολέμου Παρίσι, Μαδρίτη και Λονδίνο μετά τις απειλές του ISIS!

Επί... ποδός πολέμου Παρίσι, Μαδρίτη και Λονδίνο μετά τις απειλές του ISIS!

Επί... ποδός Παρίσι, Μαδρίτη και Λονδίνο μετά τις απειλές του Ισλαμικού Κράτους!

 «Ο αρχηγός της αστυνομίας, με τον οποίο μίλησα πολύ νωρίς σήμερα το πρωί (9/4), έχει ενισχύσει σημαντικά τα μέσα ασφαλείας», δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανάν μιλώντας σε δημοσιογράφους σε μια εκδήλωση τύπου για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Είδαμε, μεταξύ άλλων, μια επικοινωνία από το Ισλαμικό Κράτος που στοχεύει ιδιαίτερα τα γήπεδα. Δεν είναι καινούργια», πρόσθεσε.

Το Ισλαμικό Κράτος φέρεται να απείλησε τέσσερις χώρους  που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Champions League αυτής της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένου του «Parc des Princes» στο Παρίσι και δύο αγώνων στη Μαδρίτη που φιλοξενούνται από τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη και την Ατλέτικο Μαδρίτης την Τετάρτη, που αντιμετωπίζουν τη Μάντσεστερ Σίτι και την Μπορούσια Ντόρτμουντ αντίστοιχα, αλλά και το «Emirates» όπου είναι προγραμματισμένο το  ραντεβού της Άρσεναλ με τη Μπάγερν

Ο αναπληρωτής βοηθός επίτροπος της αστυνομίας του Λονδίνου, Άντι Αντίλεκαν δήλωσε: «Γνωρίζουμε τις αναφορές στο διαδίκτυο και τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με κλήσεις για στόχευση αγώνων σε όλη την Ευρώπη και εδώ στο Λονδίνο».

«Ωστόσο, θέλω να διαβεβαιώσω το κοινό ότι έχουμε ένα ισχυρό σχέδιο αστυνόμευσης για τον αποψινό αγώνα και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά μαζί με την ομάδα ασφαλείας του συλλόγου για να διασφαλίσουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί ειρηνικά».

Οι ισπανικές αστυνομικές δυνάμεις θα αναπτύξουν περισσότερους από 2.000 αξιωματικούς για να ενισχύσουν την ασφάλεια στην πρωτεύουσα για τους δύο αγώνες εκεί, δήλωσε  σήμερα (9/4) η κυβερνητική εκπρόσωπος Πιλάρ Αλέγρια στους δημοσιογράφους. 

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πρόσφατη επίθεση σε αίθουσα συναυλιών της Μόσχας που σκότωσε τουλάχιστον 143 ανθρώπους.

Sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αλκοτέστ χωρίς αλκοόλ: Οδηγός ξεπέρασε το όριο λόγω συγκεκριμένου φρούτου

Αλκοτέστ χωρίς αλκοόλ: Οδηγός ξεπέρασε το όριο λόγω συγκεκριμένου φρούτου

Το 2019, ένα ασυνήθιστο περιστατικό στην Κίνα προκάλεσε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, όταν ένας οδηγός φάνηκε να αποτυγχάνει σε έλεγχο αλκοτέστ χωρίς να έχει καταναλώσει αλκοόλ. Ο άνδρας σταμάτησε από την τροχαία στην επαρχία Jiangsu και το αλκοτέστ έδειξε ότι είχε ξεπεράσει το αυστηρό νόμιμο όριο της χώρας. Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν είχε πιει, αλλά ότι λίγο πριν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα φρούτου ντούριαν.