Ανακοίνωση από την Ανόρθωση για την οικονομική ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Η ανάγκη για άμεση οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, προς αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών, είναι μεγάλη και είμαστε βέβαιοι πως ο περήφανος κόσμος της Ανόρθωσης θα σταθεί κι αυτή τη φορά αρωγός της προσπάθειας, ως οι σύγχρονοι «Άτλαντες» που θα κρατήσουν στους ώμους τον ιστορικό μας Σύλλογο.

Ως εκ τούτου, και μετά τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου ημερομηνίας 8/4/2024, ανακοινώνονται οι ακόλουθες ενέργειες οικονομικής ενίσχυσης:

-Η διάθεση των θεωρείων πολυτελείας ξεκινά άμεσα, με αύξηση στην τιμή του κάθε θεωρείου κατά 50%. Παράλληλα, το 50% της συνολικής αξίας κάθε θεωρείου θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι την Τρίτη 16/4. Το υπόλοιπο 50% μέχρι τον Ιούλιο 2024.

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 θα μπορούν να προκρατήσουν τις θέσεις τους για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 καταβάλλοντας το ποσό των €100 που παράλληλα θα τους εντάσσει σε μια ειδική κατηγορία φίλων της ομάδας «Άτλαντες» απολαμβάνοντας ειδικά προνόμια όπως κληρώσεις για επίσημες φανέλες περιόδου 2024-25 με υπογραφές των ποδοσφαιριστών, δικαίωμα επιλογής μέσω ψηφοφορίας μιας εκ των επίσημων εμφανίσεων και 200 βαθμούς στο πρόγραμμα «Blue & White». Η πληρωμή του ποσού μπορεί να γίνει μέσω του www.anotickets.com και καλούνται οι κάτοχοι να το πράξουν μέχρι την Τρίτη 16/4.   

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!-ThemaSports
28/05 @ 10:23

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!

Σε... «παρτίδα πόκερ» για γερά νεύρα εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό στην Ανόρθωση, το πολύκροτο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του κ. Χρήστου Πουλλαϊδη.

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!-ThemaSports
27/05 @ 21:00

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!

Πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου αναφορικά με τη μεταβίβαση των μετοχών Πουλλαΐδη.

Προσφυγή και ο Μαρμούκ-ThemaSports
27/05 @ 12:32

Προσφυγή και ο Μαρμούκ

Δεν σταματούν τα προβλήματα στην Ανόρθωση

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη -ThemaSports
27/05 @ 10:35

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη

Η Σημερινή γενική συνέλευση της Ανόρθωσης θα παραδώσει και επίσημα τις μετοχές Πουλλαΐδη στο σωματείο

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!-ThemaSports
27/05 @ 03:20

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!

Πρωταθλήτρια για τέταρτη συνεχόμενη φορά είναι η Sabbianco Ανόρθωση, κάνοντας παράλληλα για τέταρτη σερί χρονιά το νταμπλ, μετά την τέταρτη συναπτή επιτυχία επί του Παρνασσού, με την οποία έκανε το 5-3 στις νίκες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ