Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM με αφορμή τη γενική συνέλευση και την οικονομική εκστρατεία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για τη χθεσινή Συνέλευση: «Η προσέλευση των μελών ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών. Τα μέλη έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα των στιγμών και την ανάγκη για συσπείρωση. Έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο για όλα. Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεως και δικές τους εισηγήσεις. Αποφασίστηκε όπως οριστεί νέα συνέλευση στις 24 του μήνα. Μέχρι τότε θα γίνει μια μίνι εκστρατεία έτσι ώστε να αντληθούν έσοδα με διάφορους τρόπους για να καλυφθούν διάφορες άμεσες υποχρεώσεις».

Αν είναι τα δυο εκατομμύρια ο στόχος: «Δεν έχει τεθεί συγκεκριμένος στόχος. Σαφώς είναι μεγάλο το ποσό το οποίο απαιτείται. Αυτή η εκστρατεία γίνεται για να μην χρειαστεί να καταφύγει η ομάδα σε δανεισμό».

Για το θέμα των μετοχών: «Τα μέλη έτυχαν ενημέρωσης αλλά επί του παρόντος δεν θα κάνουμε δημόσια τοποθέτηση για αυτό το θέμα».

Για την απουσία των Χαμπουλά και Πουλλαΐδη από τη Συνέλευση: «Είναι κάτι που μπορούν να το απαντήσουν μόνο οι ίδιοι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο γιατί δεν ήταν εκεί ο οποιοσδήποτε».

Για τις επιστολές που έστειλαν ποδοσφαιριστές για τα δεδουλευμένα τους: «Δόθηκε ενημέρωση επί τούτου στα μέλη. Υπάρχουν σε εξέλιξη επαφές. Είναι σε εξέλιξη μια διαδικασία για αυτό το θέμα».

Για τη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε πει πως η ομάδα δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Η ομάδα μας επιβλήθηκε καθαρά του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι της Κυριακής. Παρά το μειωμένο βαθμολογικό κίνητρο, το αγωνιστικό δεν έχει αλλάξει καθόλου. Αυτό θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια».

Για την παρουσία του Αρτυματά: «Κάναμε μαύρα μάτια να τον δούμε όμως ποτέ δεν έχουμε ξεχάσουμε ποιος είναι ο Κωστάκης Αρτυματάς. Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα».

Για τα δεδομένα ενόψει Ομόνοιας: «Επιστρέφει ο Τιουνέ, θα απουσιάζει ο Αρτυματάς. Εκτός θα είναι και ο Ιωάννου».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!-ThemaSports
28/05 @ 10:23

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!

Σε... «παρτίδα πόκερ» για γερά νεύρα εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό στην Ανόρθωση, το πολύκροτο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του κ. Χρήστου Πουλλαϊδη.

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!-ThemaSports
27/05 @ 21:00

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!

Πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου αναφορικά με τη μεταβίβαση των μετοχών Πουλλαΐδη.

Προσφυγή και ο Μαρμούκ-ThemaSports
27/05 @ 12:32

Προσφυγή και ο Μαρμούκ

Δεν σταματούν τα προβλήματα στην Ανόρθωση

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη -ThemaSports
27/05 @ 10:35

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη

Η Σημερινή γενική συνέλευση της Ανόρθωσης θα παραδώσει και επίσημα τις μετοχές Πουλλαΐδη στο σωματείο

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!-ThemaSports
27/05 @ 03:20

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!

Πρωταθλήτρια για τέταρτη συνεχόμενη φορά είναι η Sabbianco Ανόρθωση, κάνοντας παράλληλα για τέταρτη σερί χρονιά το νταμπλ, μετά την τέταρτη συναπτή επιτυχία επί του Παρνασσού, με την οποία έκανε το 5-3 στις νίκες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ