Ανδρέας Χρίστου

Βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Σα Πίντο όμως... επιβίωσε και τώρα πλέον καλείται να βρει και τις λύσεις για να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στον τίτλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ήττα από την Ανόρθωση και οι μέτριες εώς κακές εμφανίσεις στα πλέι οφ έφεραν τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ σε πολύ δύσκολη θέση. Τελικά μετά από αρκετές συναντήσεις τη Δευτέρα ο Πορτογάλος κόουτς πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με στόχο την επιστροφή στους τίτλους.

Η εικόνα του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα της κανονικής διάρκειας που έδειχνε ικανή να φέρει εις πέρας την αποστολή κατάκτησης του τίτλου.

Ο Σα Πίντο κρίνεται για τις επιλογές του αφού παίκτες-κλειδιά έμοιαζαν να θέλουν ξεκούραση, κάτι που δεν έγινε, ενώ στο τελευταίο χρονικό διάστημα έδειχνε να αφήνει στο περιθώριο παίκτες που μπορούσαν να δώσουν ανάσες και έξτρα βοήθειες.

Πλέον μετά και την απόφαση να παραμείνει στο τιμόνι, η πίεση στον Σα Πίντο μεγαλώνει καθώς ο κόσμος απαιτεί από τον Πορτογάλο να φέρει ξανά την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών και την πολυπόθητη κατάκτηση του τίτλου. Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του 51χρονου τεχνικού μεγάλωσε μετά και την ήττα από την Κυρία, όμως σε παρόμοια θέση είχε βρεθεί και στην αρχή της σεζόν και επέζησε. 

Και επειδή πάντα το γήπεδο είναι ο καθρέφτης, η έξοδος του ΑΠΟΕΛ στην Πάφο αναμένεται να κρίνει πολλά. Σε ένα άτυπο deja vu αφού και στις αρχές της χρονιάς ο Σα Πίντο έπαιζε το... κεφάλι του κόντρα στην Πάφο στο ΓΣΠ και πήρε τη νίκη με γκολ του Γουίλσον.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες, να παραμείνουν στην κορυφή και να ανέβει η αυτοπεποίθηση όλων στον Αρχάγγελο.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ στο {TS}: «Είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 21:24

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ στο {TS}: «Είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports έκανε ο ποδοσφαιριστής του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος είναι παρών στην αποψινή εκδήλωση για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024.

Μαρκίνιος μέχρι το 2028-ThemaSports
15/05 @ 12:00

Μαρκίνιος μέχρι το 2028

Για πάντα στον ΑΠΟΕΛ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μαρκίνιος

Ο Μερκής για την διαχείριση της κριτικής και των Social Media (VIDEO)-ThemaSports
15/05 @ 11:09

Ο Μερκής για την διαχείριση της κριτικής και των Social Media (VIDEO)

Για την μεγάλη ανάσα που παίρνουν στον ΑΠΟΕΛ, τερματίζοντας την «ξηρασία» μιας πενταετίας σε κατακτήσεις τίτλων, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μερκής.

Θα είναι ο πρωτος!-ThemaSports
15/05 @ 10:00

Θα είναι ο πρωτος!

Προ των πυλών ο Νταβίντ Γκαγιέχο στον ΑΠΟΕΛ

Το συνηθίζει ο Πετρίδης…-ThemaSports
14/05 @ 21:42

Το συνηθίζει ο Πετρίδης…

Δεν μας έκανε και μεγάλη η έκπληξη η επιλογή του Πρόδρομου Πετρίδη, να φέρει στην Κύπρο τον Νταβίντ Γκαγιέγο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ