Ανδρέας Σταύρου

Στην Ομόνοια κρατάνε χαμηλούς τόνους, πάνε παιχνίδι με παιχνίδι αλλά είναι στην διεκδίκηση του τίτλου βαθμολογικά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μεγάλη νίκη επί του Άρη έφερε μετά από καιρό την ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και την ίδια ώρα μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση, έφεραν την Ομόνοια στο μείον 4 από την κορυφή σε ισάριθμες αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Με Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο οι πράσινοι είναι τρομερά βελτιωμένοι αλλά την ίδια ώρα και πολύ ουσιαστικοί κάτι που βοηθάει αφάνταστα. Με τον Ελλαδίτη στον πάγκο η Ομόνοια έχει μόνο νίκες αν εξαιρέσουμε την ήττα από την ΑΕΚ και την ισοπαλία με την Πάφο.

Το τριφύλλι βαθμολογικά ανέκαμψε από μια δύσκολη θέση που ο ρεαλιστικός στόχος ήταν να μπει αν τα καταφέρει στις θέσεις 2 ή 3 αλλά τα αποτελέσματα τα δικά της και των αντιπάλων την κρατάνε ζωντανή στην διεκδίκηση του τίτλου.

Εννοείται πως τα πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από αυτήν αλλά η ίδια πρέπει σε κάθε αγώνα να κερδίζει για να περιμένει τα δώρα από πιο ψηλά. Οι επόμενοι δύο αγώνες στο πρωτάθλημα θα ορίσουν την σεζόν για το τριφύλλι και αν όλα πάνε καλά η Ομόνοια θα μιλάει για πολύ μεγαλύτερα πράγματα μέσα στην σεζόν.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές, στην ομάδα κανείς δεν θα πει μεγάλα λόγια αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή την περίοδο δεν είναι ψέμα αλλά ούτε υπερβολή να πούμε ότι η Ομόνοια διεκδικεί και τους δύο τίτλους.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ-ThemaSports
03/05 @ 19:28

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει ως γνωστό την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαϊου, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 16:57

ΟΥΖΟΧΟ: Η εμπειρία του στο «Όλντ Τράφορντ», η Εθνική Νιγηρίας και η θέση που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ιστορικό παιχνίδι του «τριφυλλιού» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2022-2023.

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη-ThemaSports
02/05 @ 11:55

Ομόνοια: 5η σερί παρουσία στην Ευρώπη

Η Ομόνοια παρουσιάζει όλα τα δεδομένα των παρουσιών της τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ