Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους, την επομένη της βαριάς ήττας της ομάδας του από τον Εθνικό Άχνας με 1-4.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με επενδυτές, όπως και για πλήρη διαχείριση του Τσιρείου σταδίου!

Αναλυτικά:

Για την ήττα από τον Εθνικό και τις ομάδες που τους κυνηγούν: «Σίγουρα δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δεν είμαστε υπέρ-ομάδα. Το ότι είμαστε στο +7 άλλοι πρέπει να ανησυχούν, όχι εμείς. Σίγουρα χάσαμε ευκαιρία να καθαρίσουμε για άλλη μια βδομάδα την υπόθεση διαβάθμιση. Το άγχος αν δεν υπάρχει, δεν έχει ενδιαφέρον η ζωή. Σίγουρα την πίεση την έχουν οι άλλοι. Δεν κοιμάμαι ποτέ και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Κάποιοι που νομίζουν πως μπορεί να μας κοιμίσουν, γελαστήκανε. Είναι γνωστοί αυτοί που μας πολεμούν. Χθες έλεγαν όλοι πως θα κερδίσει η Καρμιώτισσα και φάγαμε τέσσερα».

Για την προσέλευση: «Μπορεί να το κόψαμε μόνοι μας για να έχουμε λίγη ροή στα εισιτήρια (σ.σ. γέλια)».

Για τους επενδυτές: «Θα το πολεμήσουμε μέχρι το τέλος. Θα είμαστε νικητές και είμαι σίγουρος. Θα σας αποκαλύψω και κάτι. Υπάρχουν άνθρωποι επενδυτές και δυνατοί επενδυτές όπως ο κ. Πούνιν. Όπως χτίζεται η Καρμιώτισσα, να μην εκπλαγούμε να την δούμε σε μια από τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου. Είμαστε κοντά στο να υπογράψουμε».

Για τη νέα εποχή με τους επενδυτές: «Να ενημερώσω ότι στην προεδρία της ομάδας θα παραμείνω εγώ. Οι στόχοι θα είναι πολύ πιο ψηλά από αυτό το δύσκολο έργο που περνάμε φέτος».

Για το Τσίρειο: «Αν τα καταφέρουμε και είναι όλα καλά, νομίζω είναι καιρός να φύγουν οι αγκινάρες από το Τσίρειο. Οι ανθρώποι που είναι εκεί, εκτός από το ότι κατέστρεψαν το στολίδι της Λεμεσού, δεν κάνουν να είναι εκεί και να πάνε σπίτι τους. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε όλο το γήπεδο. Να πάνε σπίτι τους να ησυχάσουμε».

Η πρόβλεψη του για τον πρωταθλητή: «Οι δύο πρώτες ομάδες που βλέπω σταθερά είναι το ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια. Βασικό θέμα σε αυτό είναι ο κόσμος. Ο φίλος μου ο Καραπατάκης δικαιούται επίσης να έχει όνειρα και βλέψεις. Πιστεύω θα είναι ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ΑΕΚ».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βιολάρης: «Πήρε μεγάλο προσωπικό ρίσκο ο κ. Δημοσθένους για να πετύχει τη σωτηρία της Καρμιώτισσας»-ThemaSports
30/04 @ 11:02

Βιολάρης: «Πήρε μεγάλο προσωπικό ρίσκο ο κ. Δημοσθένους για να πετύχει τη σωτηρία της Καρμιώτισσας»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, την επομένη του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα που σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία.

Χαραλάμπους: «Μεγάλη μέρα για την Καρμιώτισσα, δεν συζήτησα με τον πρόεδρο»-ThemaSports
29/04 @ 22:00

Χαραλάμπους: «Μεγάλη μέρα για την Καρμιώτισσα, δεν συζήτησα με τον πρόεδρο»

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της Καρμιώτισσας, Μάριος Χαραλάμπους, μετά το ισίπαλο 0-0 με τον Απόλλωνα. Αυτό το αποτέλεσμα κρατά την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

«Εμείς χαιρόμαστε, κάποιοι λυπήθηκαν πολύ» - Τι είπε για επενδυτές...-ThemaSports
29/04 @ 21:46

«Εμείς χαιρόμαστε, κάποιοι λυπήθηκαν πολύ» - Τι είπε για επενδυτές...

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους, μετά την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής.

ΔΗΛΩΣΗ για το 6-6: «Έχουμε καθαρό μέτωπο και παντελονάτο πρόεδρο…»-ThemaSports
25/04 @ 14:14

ΔΗΛΩΣΗ για το 6-6: «Έχουμε καθαρό μέτωπο και παντελονάτο πρόεδρο…»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

H Καρμιώτισσα με τους "Μικρούς Ήρωες" -ThemaSports
25/04 @ 13:00

H Καρμιώτισσα με τους "Μικρούς Ήρωες"

Λίγες μέρες πριν το Άγιο Πάσχα αντιπροσωπεία του Οργανισμού Καρμιώτισσα υπο την καθοδήγηση του Προέδρου Σταύρου Δημοσθένους και του Χορηγού της ομάδας Ντίμα Πούνιν, επισκέφθηκε το Παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ