Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου, Κώστας Χριστοφόρου, την επομένη της μεγάλης νίκης της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, η οποία άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την άνοδο στην Α' κατηγορία μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, αφού παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που μας ακολουθεί. Στα παιχνίδια που μένουν είναι στα πόδια μας να καταφέρουμε τον στόχο της ανόδου. Είμαστε πολύ κοντά και το θέλουμε όλοι, κόσμος και παίκτες».

Για το αν ήταν στόχος η άνοδος: «Θέλαμε μία καλή πορεία, να μπούμε στην οκτάδα εύκολα. Η πορεία ήταν διαφορετική, ο ερχομός του προπονητή μας έδωσε άλλη ώθηση και πλέον είμαστε τόσο κοντά στην άνοδο».

Για τη συνέχεια: «Εμείς θεωρούμε ότι έχουμε την ομάδα για να χτυπήσουμε τα παιχνίδια, μαθηματικά μπορούμε και για το πρωτάθλημα. Πρώτα να διασφαλίσουμε την άνοδο και αν έρθει το πρωτάθλημα είναι καλοδεχούμενο».

Για τον προπονητή: «Ο κύριος Μάρτινς με πιο χαμηλό μπάτζετ, παρουσιάζει ένα σύνολο αξιόμαχο. Το συμβόλαιο του τελειώνει στο τέλος της σεζόν, πιστεύω όμως ότι και οι δυο μας θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Θα μπορέι να στήσει μία ομάδα από την αρχή. Όλες οι συγκυρίες δείχνουν ότι θα προχωρήσουμε μαζί».

Για την επόμενη σεζόν: «Είναι τόσο σύντομο το πόσο ξεκινά η επόμενη σεζόν. Ήδη γίνονται κάποια πλάνα, δεν θα ρισκάρουμε το παραμικρό. Θέλουμε η κάθε χρονιά να κλείνει χωρίς ελλείμματα για να παραμείνει το σωματείο υγιές».

Για το αν υπήρξαν κρούσεις από άλλες ομάδες: «Ο Κωνσταντίνος Κουμπαρής και ο Λούκας Σακκάς έχουν δεχτεί προτάσεις από τη Νέα Σαλαμίνα. Και άλλα παιδιά ενδιαφέρουν. Ο καθένας μπορεί να δει το μέλλον του όπως θέλει, αλλά εμείς τους θέλουμε επίσης».

Για την έδρα της επόμενης σεζόν: «Έχει γίνει κουβέντα με το ΑΕΚ Αρένα, στο οποίο ήδη παίξαμε φέτος. Υπάρχει βοήθεια και από το δημαρχείο και νομίζω εκεί θα παίζουμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το δεκάρι των «περιστεριών» που έκλεψε καρδιές! -ThemaSports
23/04 @ 08:57

Το δεκάρι των «περιστεριών» που έκλεψε καρδιές!

Στο ντέρμπι της Ομόνοιας 29ης Μαίου με την Ομόνοια Αραδίππου στο ΓΣΠ, «έκλεψε καρδιές» ο παίχτης που φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 10, από την φιλοξενούμενη ομάδα…

Ομόνοια Αραδίππου: Τα ΞΕΦΡΕΝΑ πανηγύρια μετά τη νίκη ανόδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)   -ThemaSports
07/04 @ 19:45

Ομόνοια Αραδίππου: Τα ΞΕΦΡΕΝΑ πανηγύρια μετά τη νίκη ανόδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια Αραδίππου επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Λευκωσίας για την 11η αγωνιστική.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ