Ανδρέας ΣταύρουΗ επιστροφή του αρχηγού ήταν από τα καλύτερα πράγματα στη φετινή Ανόρθωση
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κωστάκης Αρτυματάς τραυματίστηκε σοβαρά πέρυσι στον τελευταίο αγώνα της σεζόν και οι μήνες που ακολούθησαν ήταν πολύ δύσκολοι για τον αρχηγό.
Ο Κωστάκης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ως αλλαγή που έπαιξε έδειξε πως βρισκόταν σε καλή κατάσταση.
Άλλωστε πήρε και τα εύσημα μετά από εκείνο τον αγώνα από τον Οκκά. Η συνέχεια έφερε την διακοπή, η ετοιμότητα του Αρτυματά ήταν πολύ καλύτερη και στον αγώνα με τον Άρη επέστρεψε ως βασικός κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση παρά την κόκκινη.
Το αποκορύφωμα όμως της επιστροφής του καταγράφηκε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ. Ο αρχηγός από πριν το παιχνίδι μίλησε στους παίκτες δίνοντας τον όρκο νίκης και γενικά το πάθος του και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του ήταν αυτά που έκαναν τεράστια διαφορά στο γήπεδο.
Η παρουσία του Κωστάκη έλειψε πάρα πολύ στη φετινή Ανόρθωση και είναι πολυτέλεια που η Μεγάλη Κυρία τον έχει πίσω.
Βέβαια το μεγαλύτερο respect πάει στον ίδιο που μετά από τον χειρότερο τραυματισμό που μπορεί να πάθει ένας παίκτης, επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ.
Δείτε τι δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Άκης Μάντζιος, μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Αυστρία, για τα προκριματικά του Mundial 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/11 @ 10:28
Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης για την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους.
13/11 @ 11:22
Συγκινητικό μήνυμα από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης, για τον φίλο τους και μαχητή «Σύμπα», που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο:
12/11 @ 21:38
Ζορίστηκε στα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο της Ανόρθωσης, σε τέτοιο βαθμό, που δημιούργησε αμφιβολίες για το αν μπορεί να οδηγήσει την «κυρία» σε... ασφαλή μονοπάτια και να την απομακρύνει οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη.
12/11 @ 13:34
Οι δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλας Μάρκου στον ΣΠΟΡ FM.
13/11 @ 21:00
Ο Στέφανο Σένσι είναι χωρίς αμφιβολία η κορυφαία μεταγραφή της Ανόρθωσης για τη φετινή σεζόν.
11/11 @ 15:04
Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Supersport 104 με την Μαρίνα Αργυρού ήταν η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου.
BEST OF THEMASPORTS