Πόλυς Χαραλάμπους

Η ήττα από την Ανόρθωση, ήταν η 3η για τον ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφφ του πρωταθλήματος. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, προέταξε το ότι παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως μέσα του καταλαβαίνει ότι οι εργοδότες του ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν με διαφορετική προσέγγιση το νέο αρνητικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Προκάλεσε εντύπωση πάντως, το ότι ο Πορτογάλος τεχνικός, αποφάσισε να ανοίξει από μόνος του το κεφάλαιο που αφορά στην παραμονή του ή όχι στην ομάδα, μετά τον Μάιο. Διέψευσε τον αντιπρόεδρο Νίκο Κουγιάλη, ο οποίος είχε δηλώσει στα μέσα της εβδομάδας ότι βρίσκονται σε συζητήσεις. Ο Σα Πίντο, είπε ότι βρίσκεται ακόμα στο περίμενε, ύστερα από ένα γράμμα που έστειλε στη διοίκηση προ διμήνου.

Αποκλείεται να μην πονοκεφαλιάζει ο ισχυρός άνδρας της διοίκησης Πρόδρομος Πετρίδης, πως θα διαχειριστεί την παρούσα κατάσταση. Βλέποντας την ομάδα να μην μπορεί ούτε χθες, να επιβάλει το δικό της «νόμο» στο γήπεδο, αν και προερχόταν από σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ, το οποίο πολλοί χαρακτήρισαν «άλμα τίτλου».

Συν το ότι είχε 15 και πλέον χιλιάδες στο πλευρό της. Τους αποσυντόνισε το ότι δέχθηκαν γκολ στο 7ο λεπτό, αλλά σε κανένα σημείο του ματς δεν έβγαλαν αντίδραση ομάδας που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα.

Φυσικά ο βασικός υπεύθυνος για να την "πατήσουν" με την βαθμολογική αδιάφορη Ανόρθωση, είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος φραστικά ανέλαβε την ευθύνη στη συνέντευξη τύπου.

Θα του δώσει κι άλλη ευκαιρία με την Πάφο ο Πρόδρομος Πετρίδης ή θα επιλέξει διαφορετικό δρόμο από τον περσινό, κρατώντας τον Μιλόγεβιτς μέχρι το φινάλε; Με τους γαλαζοκίτρινους να χάνουν το πρωτάθλημα, μετά την ήττα στη Λεμεσό από τον Απόλλωνα την προτελευταία αγωνιστική.

Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα της Λευκωσίας παίζει με την Πάφο εκτός έδρας. Αλίμονο να βγει κάποιος, ότι η ομάδα του Καρσέδο ασχολείται μόνο με το κύπελλο, μετά το χθεσινό πατατράκ με την Ανόρθωση. Ομάδα που δεν κυνηγά οτιδήποτε, παρα μόνο παίζει για το γόητρο, έχοντας και ένα «τσουβάλι» με οικονομικά προβλήματα…

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι! -ThemaSports
28/04 @ 11:15

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι!

Δεν προλαβαίνει να «εισπράττει» μπράβο και συγχαρητήρια από την πατρίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους. Για την μεγαλύτερη διάκριση στην προπονητική του καριέρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην Στεάουα, μετά από 9 χρόνια, στην κορυφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου!

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ