Θέλει να δώσει τα ηνία στον Φρανκ Λάμπαρντ!

Θέλει να δώσει τα ηνία στον Φρανκ Λάμπαρντ!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καναδά θέλει να αγωνιστεί στο Mundial του 2026 με τον Φρανκ Λάμπαρντ ως ομοσπονδιακό προπονητή.

Σύμφωνα με την «Telegraph», οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καναδά, έχουν προσεγγίσει τον Λάμπαρντ, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

Οι Καναδοί βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, με τον Μάουρο Μπιέλο να έχει αναλάβει προσωρινά χρέη υπηρεσιακού προπονητή, με τον Καναδά να ετοιμάζεται για την συμμετοχή στο Copa America.

Έτσι, οι συζητήσεις με τον Λάμπαρντ αναμένεται να τρέξουν το επόμενο διάστημα, προκειμένου ο Άγγλος προπονητής να καθοδηγήσει τους Καναδούς στην διοργάνωση που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στις ΗΠΑ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Οι αποφάσεις της Δικαστικής Επιτροπής — Βαριές καμπάνες και πρόστιμα για ομάδες και παράγοντες

Οι αποφάσεις της Δικαστικής Επιτροπής — Βαριές καμπάνες και πρόστιμα για ομάδες και παράγοντες

Η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον της, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές: