Φώτης ΜιλτιάδουςΟ Πάμπλο Ματσίν έδωσε χρόνο σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ, στους αγώνες με Οθέλλο και Δόξα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ισπανός τεχνικός με αυτό τον τρόπο θέλησε να τους ετοιμάσει όσο καλύτερα μπορεί, ενόψει και του 1ου ημιτελικού κόντρα στην Πάφο.
Συνολικά σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις χρησιμοποίησε 21 ποδοσφαιριστές, αυτοί είναι οι Λέουβενμπεργκ, Μπακενγκά, Χάμπος, Νταρίκουα, Εκπολό, Γιούρτσεβιτς, Μάρκες, Φιλιώτης, Πέρετζ, Πειμπέρνς, Σπόλιαριτς, Αρτεάν, Κοστάκε, Κρμέντσικ, Μαλεκκίδης, Ποντικός, Δημητρίου, Σάντος, Άδωνη, Κολ, Βαλμπουενά. Μόνο Σαγκάλ και Σιέλβικ δεν πήραν χρόνο συμμετοχής, καθώς είναι τραυματίες.
Ο Ματσίν μελέτησε πολύ καλά την Παφιακή ομάδα το τελευταίο διάστημα, γνωρίζει την δυσκολία του αγώνα, ωστόσο έχει πίστη στους ποδοσφαιριστές του και θα κυνηγήσει ένα αποτέλεσμα που θα του δίνει το πλεονέκτημα, ενόψει του επαναληπτικού στο Στάδιο Αλφαμέγα.
Το πλάνο του 49χρόνου τεχνικού αναμένεται να είναι παρόμοιο με αυτό του αγώνα πρωταθλήματος, στις 31 Ιανουάριου στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Απόλλωνας κρατούσε τη νίκη μέχρι και το 89ο λεπτό, όπου και ισοφαρίστηκε σε 1-1.
Σε εκείνη την αναμέτρηση η Λεμεσιανή ομάδα, μπλόκαρε την Πάφο και δεν την άφησε να απειλήσει. Έκλεισε σωστά τους χώρους και βρήκε το γκολ που θα έκανε την διαφορά (αν δεν ερχόταν η ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του αγώνα).
Κάτι ανάλογο θα επιδιώξει και την Τετάρτη (10/4), με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα.
Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ μάζεψαν 8 βαθμούς σε 5 ματς εντός Απριλίου και είναι οι ομάδς με την μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/04 @ 13:40
Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα, ενόψει του αυριανού (30/04, 19:00) ημιτελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης».
29/04 @ 12:00
Μία μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώσε στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Γιόζεφ Κβίντα, ενόψει του αυριανού (30/04, 19:00) πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο.
28/04 @ 14:41
Από τη Δευτέρα, 28 Απριλίου, στις 14:00, αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα για την 8η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 4 Μαΐου στο στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:00.
28/04 @ 11:35
Ενισχύοντας τη σταθερή της προσήλωση στην κοινωνική συμπερίληψη, την ενδυνάμωση της τοπικής κοινότητας και τη στήριξη του αθλητισμού, η Libertex, μέλος του Libertex Group και μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής διαδικτυακών επενδυτικών υπηρεσιών, επισκέφθηκε πρόσφατα την Ομάδα Καλαθόσφαιρας Απόλλων ΑΜΕΑ στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ομάδας.
27/04 @ 16:36
Από τις 29 Ιανουαρίου, όταν ο Απόλλωνας κέρδισε εκτός έδρας την Ανόρθωση με 1-3 και προκρίθηκε στους «4» του κυπέλλου, περιμένουν πως και πως στο Κολόσσι αυτά τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στις 30/04 και 07/05, που θα κρίνουν την πρόκριση στον τελικό.
27/04 @ 08:55
Προσγείωσε ανώμαλα την Πάφο η Ομόνοια, νικώντας την με το εμφαντικό 3-0 στην Λευκωσία. Οι πράσινοι είναι η 3η φορά που κερδίζουν τους επίδοξους πρωταθλητές, κατάφεραν να τους «σπάσουν» και την έδρα στην κανονική περίοδο…
BEST OF THEMASPORTS