Πόλυς ΧαραλάμπουςΠήρε τον αέρα του Άρη η Ομόνοια, τον κέρδισε για δεύτερη φορά από τότε που ανέλαβε τα γκέμια ο Γιάννης Αναστασίου. Χθες στο ΓΣΠ δεν νίκησαν στα σημεία τους περσινούς πρωταθλητές, αλλά με το εμφαντικό 3-0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το πλέον ουσιαστικό για την Ομόνοια, στην δεύτερη θητεία του Ελλαδίτη προπονητή, είναι ότι δείχνει να έχει αφήσει πίσω της κάποιες από τις «παθογένειες» και τα ελλείματα που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.
Καταφέρνοντας να την κρατήσει σε διεκδίκηση της ευρωπαικής εξόδου στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θα παλέψει με τον Άρη για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.
Παρά το καθαρό 3-0 επί της ταξιαρχίας, η Ομόνοια χθες δεν έπαιξε σούπερ μπάλα. Όμως βρήκε τον τρόπο να αξιοποιήσει στο έπακρο σοβαρά λάθη που έγιναν απο παίχτες της Λεμεσιανής ομάδας.
Πολύ καλό ματς έκανε ο Χάμπος Χαραλάμπους, του είπε κι «ευχαριστώ» δημόσια ο Κακουλλής, για την μπαλιά λουκούμι που του έδωσε, ύστερα από το κλέψιμο επί του Ουρόσεβιτς.
Όσο για τον Κακουλλή, φάνηκε και από την «εικόνα» του προσώπου του στην τηλεόραση, πόση χαρά του έδωσε η επιστροφή στο σκοράρισμα. Είχε κακή ψυχολογία ο Κύπριος διεθνής επιθετικός, λογικά θα νιώσει πιο δυνατός στην πορεία, για να σημειώσει κι άλλα γκολ.
Επιστρέφοντας στον Γιάννη Αναστασίου, αποδεικνύεται εκ των αποτελεσμάτων και της εικόνας που βγάζει η ομάδα τον τελευταίο ενάμισι μήνα, σωστή η απόφαση του Παπασταύρου να τον «φωνάξει» για διαδοχή του Ρέκνταλ.
Θα μείνει ως γνωστό μέχρι τη λήξη της σεζόν και ακολούθως θα δώσει τα ηνία στον Νταμπράουσκας. Την επόμενη χρονιά θα ασκεί καθήκοντα συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού.
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης που διεξήχθη απόψε στο στάδιο «Άλφαμεγα» ανάμεσα στην Πάφος FC και τη Βιγιαρεάλ, για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 16:32
Με ανάρτηση της στα social media η Ομόνοια, ενημερώνει ότι μόλις δύο ποδοσφαιριστές από την Ελβετία έχουν φορέσει μέχρι σήμερα, την πράσινη φανέλα.
05/11 @ 14:13
Η αποστολή της Ομόνοιας έφτασε στην Ελβετία, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λωζάνη για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
05/11 @ 09:14
Όμορφο σκηνικό στο αεροδρόμιο με Μπεργκ και μικρό Oμονοιάτη.
05/11 @ 08:52
Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου από το αεροδρόμιο Λάρνακας λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής των πρασίνων για Ελβετία.
05/11 @ 08:28
Πετάει για Ελβετία η αποστολή της Ομόνοιας ενόψει το ευρωπαϊκού αγώνα με τη Λωζάνη.
05/11 @ 20:55
Συνέντευξη Τύπου παραθέτει στις 20:15 στο «Stade de la Tuilière» ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινιγκ Μπεργκ, ενόψει της αυριανής (06/11, 22:00) αναμέτρησης με αντίπαλο τη Λωζάνη, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές της Κυπριακής ομάδας εκπροσώπησε ο Νικόλας Πααναγιώτου.
BEST OF THEMASPORTS