Ανδρέας ΣταύρουΟ ΑΠΟΕΛ σήμερα έχει στο μυαλό του μόνο την νίκη για να πάει ξανά την διαφορά εκεί που ήταν
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, με τους γαλαζοκίτρινους να αναζητούν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα τους φέρει το πρωτάθλημα ακόμα πιο κοντά.
Η ψυχολογία είναι στα ύψη για τον ΑΠΟΕΛ και στον σημερινό αγώνα θα είναι το ξεκάθαρο φαβορί κόντρα σε μια πληγωμένη Ανόρθωση. Ωστόσο τέτοιου είδους παιχνίδια είναι και τα πιο επικίνδυνα καθώς κόντρα σε ένα πληγωμένο θηρίο όπως η Ανόρθωση που είναι μεγάλη ομάδα δεν μπορείς να θεωρείς δεδομένη την νίκη.
Η ομάδα του Σα Πίντο καλείται να είναι πιο σοβαρή από κάθε άλλη φορά έτσι ώστε να πετύχει το ζητούμενο και να συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου. Στα αγωνιστικά εκτός θα είναι μόνο ο Κρέσπο. Επιπλέον ενδέχεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα είτε στην επίθεση είτε στο κέντρο.
Πιθανή εντεκάδα: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπέλετς με τετράδα στην άμυνα τους Τσεμπάκ, Πέτροβιτς, Ντβάλι και Ζεφτέ. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Βιγιαφάνεζ, Ντάλσιο και Κοσταντίνοφ, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται Κβιλιτάια, Μαρκίνιος και Ντονγκαλά.
Τα χειρότερα δυνατά νέα έλαβε ο Ολυμπιακός για τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς, αφού ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ρήξη αχιλλείου στο αριστερό του πόδι και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/11 @ 17:31
Ο Κώστας Σταφυλίδης παρέλαβε το βραβεία του, αφού είχε αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης του ΑΠΟΕΛ για τους μήνες Αύγουστο - Σεπτέμβριο.
10/11 @ 18:00
Ο παλαίμαχος και αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Παντζιαράς, μίλησε στον Supersport 104 .
10/11 @ 12:28
Ο ΑΠΟΕΛ με επίσημη ανακοίνωση του ενημέρωσε για το ότι κατήγγειλε τον πρόεδρο της Κυπριακής Αρχής Αντί-ντόπινγκ.
10/11 @ 08:28
Πανηγύρισαν λίγο παραπάνω την… γλυκιά ισοπαλία που σφράγισε το αιώνιο ντέρμπι στον ΑΠΟΕΛ. Δεν ξαφνιάζει το εν λόγω γεγονός, επειδή το χτύπημα του Διαμαντάκου που έσωσε τον βαθμό, ήταν σε νεκρό χρόνο…
09/11 @ 22:22
Δείτε την ανάρτηση από τον εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο για τον έλεγχο doping στο ΓΣΠ μετά το ντέρμπι.
09/11 @ 21:15
Διαβάστε τι είπε ο Δημήτρης Διαμαντάκος για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με την Ομόνοια, στο 90+8 και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
BEST OF THEMASPORTS