Στην κούρσα μεταλλίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μαγιόρκα θα λάβει μέρος ο Παύλος Κοντίδης, ο οποίος στην καλύτερη περίπτωση θα ανεβεί στην όγδοη θέση από τη δέκατη στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αν και έμεινε εκτός βάθρου, σε ακόμη έναν μεγάλο αγώνα ο Παύλος Κοντίδης κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην κούρσα μεταλλίων, καταλαμβάνοντας την δέκατη θέση με τη συμπλήρωση όλων των τελικών ιστιοδρομιών στο 53ο Trofeo Princesa Sofia που διεξάγεται στη Μαγιόρκα.

Ο Κύπριος ιστιοπλόος στην δέκατη και τελευταία ιστιοδρομία τερμάτισε 5ος κατέγραψε το δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμά του στον αγώνα, μετά τη δεύτερη θέση στην τρίτη κούρσα, και διαγράφοντας την προηγούμενη
ιστιοδρομία στην οποία κατετάγη 44ος, πήρε θέση στην πρώτη δεκάδα.

Η κούρσα μεταλλίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (05/04) με τον Παύλο Κοντίδη να έχει την δυνατότητα στην καλύτερη περίπτωση να ανεβεί μέχρι την 8η θέση. Αυτή τη στιγμή έχει 131 βαθμούς ποινής, ενώ πιο πάνω του βρίσκονται ο Νεοζηλανδός T. Saunders με 129 βαθμούς και ο Πορτογάλος E. Marques με 125β.

Το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ΙLCA7 εξασφάλισε ήδη ο Βρετανός Michael Beckett που έχει 32 βαθμούς ποινής. Προβάδισμα για το Αργυρό έχει ο Γάλλος Jean Baptiste Bernaz με 76β., ενώ θέση στο βάθρο διεκδικούν ο Γερμανός P. Buhl (88β.), ο Αυστραλός Μ. Wearn (93β.). Πιο πίσω είναι ο S. Peschiera (95β) από το Περού και ο Νορβγηγός Η. Tomasgaard (99β.).

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιστιοπλοΐα: Κορυφαίοι Παύλος Κοντίδης και Μαριλένα Μακρή - Όλα τα βραβεία-ThemaSports
16/05 @ 00:23

Ιστιοπλοΐα: Κορυφαίοι Παύλος Κοντίδης και Μαριλένα Μακρή - Όλα τα βραβεία

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν (15/5) οι ετήσιες βραβεύσεις αρίστων ιστιοπλόων και ομίλων της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για το 2023. Η όλη εκδήλωση έγινε στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία.

Έντεκα σερί διοργανώσεις στην πρώτη δεκάδα ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
27/04 @ 22:10

Έντεκα σερί διοργανώσεις στην πρώτη δεκάδα ο Παύλος Κοντίδης

Οι έντονοι άνεμοι στάθηκαν εμπόδιο για τον Παύλο Κοντίδη να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο του Παγκοσμίου Κύπελλο του Hyeres, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί η κούρσα μεταλλίων. Συνεπώς τα αποτελέσματα παραμένουν ως είχαν μετά τη συμπλήρωση εννέα ιστιοδρομιών, με τον Κύπριο ιστιοπλόο να παίρνει την τέταρτη θέση με 72β. ποινής.

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει το Σάββατο (27/04) στην κούρσα μεταλλίων στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
26/04 @ 20:12

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει το Σάββατο (27/04) στην κούρσα μεταλλίων στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης

Η βροχερή και χειμωνιάτικη Παρασκευή (26/04) στο γαλλικό νότο ήταν η καλύτερη ημέρα του Παύλου Κοντίδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Διατηρείται στην κορυφή η Μακρή, προκρίθηκε στα Medal Series η Λάππα-ThemaSports
25/04 @ 14:00

Διατηρείται στην κορυφή η Μακρή, προκρίθηκε στα Medal Series η Λάππα

Στην πρώτη θέση παραμένει η Μαριλένα Μακρή (ILCA6) μετά και τις τελευταίες ιστιοδρομίας στο Last chance Reggata στο Hyeres της Γαλλίας.

Ανέβηκε στην 6η θέση στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
25/04 @ 20:47

Ανέβηκε στην 6η θέση στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης

Άνοδο στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης πέτυχε ο Παύλος Κοντίδης, με εφτά συμπληρωμένες ιστιοδρομίες, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»-ThemaSports
08/04 @ 14:58

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»

«Είδαμε τις αδυναμίες μας, τις αναγνωρίζουμε και ξέρουμε ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε μέχρι το μεγάλο ραντεβού που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Με αυτό το σκεπτικό ο Παύλος Κοντίδης αντιμετωπίζει την όγδοη θέση, της ιστιοπλοϊκής κλάσης ILCA 7 (Laser), στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς που έγινε στη Πάλμα της Μαγιόρκα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ