Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, ενημερώνει τους χιλιάδες οπαδούς της ότι από τη Δευτέρα 08/04/2024, ανοίγει η πύλη για προ-παραγγελία της πρώτης ιστορικής επίσημης φανέλας της Λεμεσιανής ομάδας που κυκλοφόρησε το 1930!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μόνο 1930 πιστά αντίγραφα, στην τιμή των 70 ευρώ έκαστος...

Αναλυτικά:

«H Αθλητική Ένωση Λεμεσού ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας, ότι από την Δευτέρα 08/04/2024, ανοίγει η πύλη για προ-παραγγελία της πρώτης ιστορικής φανέλας της ομάδας μας.

Όπως είχαμε ενημερώσει προηγουμένως, πρόκειται για μόνο 1930 πιστά αντίγραφα, της πρώτης επίσημης φανέλας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου μας, η οποία φορέθηκε από τους πρώτους ποδοσφαιριστές μας το 1930.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που θέλουν να την αποκτήσουν, θα μπορούν να τη προ-παραγγέλλουν από Δευτέρα 08/04/2024 στις 12:00 το μεσημέρι, ηλεκτρονικά στο https://tickets.ael-fc.com.

Όλες οι φανέλες είναι αριθμημένες και θα υπάρχει η δυνατότητα για παραχώρηση συγκεκριμένου αριθμού κατά την αγορά της φανέλας. Ο αριθμός της κάθε φανέλας θα βρίσκεται διακριτικά στο μπροστινό κάτω, αριστερό μέρος. Ο κάθε αριθμός, από το 1 μέχρι το 1930, θα διατίθεται μόνο μια φορά.

Η τιμή πώλησης της κάθε συλλεκτικής φανέλας ανέρχεται στα 70 ευρώ.Οι παραδώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν περί τα τέλη Απριλίου προς αρχές Μαΐου από το AEL Official Shop στην Οδό Αγίας Ζώνης.

Το δείγμα της φανέλας έχει παρουσιαστεί στο πρόσφατο Gala Dinner και είναι διαθέσιμο και στο AEL Official Shop στην Οδό Αγίας Ζώνης για όσους επιθυμούν να το δουν».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ για την πρώτη φανέλα της ΑΕΛ-ThemaSports
27/05 @ 13:38

ΒΙΝΤΕΟ για την πρώτη φανέλα της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ετοίμασε ένα ωραίο βίντεο για τη πρώτη φανέλα της Λεμεσιανής ομάδας, η οποία είναι προς πώληση.

ΑΕΛίστας ο Κόουλμαν - Η ανακοίνωση-ThemaSports
25/05 @ 13:20

ΑΕΛίστας ο Κόουλμαν - Η ανακοίνωση

Ο Ουαλός τεχνικός Κρις Κόουλμαν αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Αλλάζει τον προπονητή φυσικής κατάστασης η ΑΕΛ-ThemaSports
25/05 @ 11:00

Αλλάζει τον προπονητή φυσικής κατάστασης η ΑΕΛ

Ο Σωτήρης Ρουσσής με ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ΑΕΛ

Μεταξύ Λάρνακας και Λεμεσού ο Λέτζιακς! -ThemaSports
24/05 @ 11:10

Μεταξύ Λάρνακας και Λεμεσού ο Λέτζιακς!

Από τις αρχές της εβδομάδας, έχει βγει προς τα έξω ότι η Νέα Σαλαμίνα ενδιαφέρεται σοβαρά για να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιάν Λέτζιακς.

Τα νέα γραφεία της ΑΕΛ (Φωτογραφία)-ThemaSports
22/05 @ 19:15

Τα νέα γραφεία της ΑΕΛ (Φωτογραφία)

Σημαντική εξέλιξη στην ΑΕΛ Λεμεσού

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ