Ήταν αρκετά έντονος στις δηλώσεις του ο Χριστάκης Κασσιανός.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κασσιανός: «Ας αναλάβουν τις ευθύνες εκείνοι που πήραν τα ηνία - Είναι εύκολο να αναλαμβάνεις μία ομάδα και να ανεβαίνει το χρέος»

«Ο κόσμος καίγεται για την ομάδα και την πορεία της. Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο τι γίνεται στα διοικητικά, δεν θέλει να βλέπει προβλήματα και τέτοιες πορείες. Ας αναλάβουν τις ευθύνες εκείνοι που πήραν τα ηνία της ομάδας. Να πω κάτι συγκεκριμένο, ομάδες όπως η Ανόρθωση που έχει μέσο όρο εσόδων πέντε με πεντέμιση εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, θεωρώ ότι δεν πρέπει να έχουν προβλήματα τέτοιου επιπέδου. Δεν χρειάζονται αυτές οι ομάδες πάνω από επτάμιση (7.5) εκατομμύρια προϋπολογισμό για να πρωταγωνιστούν. Χρειάζονται αρκετά πράγματα να γίνονται σωστά, αλλά δίχως πολλά χρήματα μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό. Η Ανόρθωση διαθέτει σπουδαίο εκτόπισμα ως ομάδα. Το νούμερο που ανέφερα ήταν μελετημένο από μένα. Αυτός που αναλαμβάνει τα ηνία παίρνει ένα υποτιθέμενο χρέος στις πλάτες του. Όταν αναλάβεις την Ανόρθωση καλείσαι να κρατάς σε πρωταγωνιστικό ρόλο την ομάδα, με τον κατάλληλο προϋπολογισμό και τις επιλογές. Έχεις υποχρέωση όταν ηγείσαι η ομάδα να διεκδικεί τους στόχους της. Έχεις την υποχρέωση να φέρνεις δύο με δυόμιση εκατομμύρια τον χρόνο όταν είσαι εκεί, μαζί με τα έσοδα που θα έχεις ως ομάδα. Μάλιστα, φεύγοντας δεν μπορείς να αφήνεις παραπάνω από το χρέος που βρήκες στην ομάδα, δηλαδή πέραν των τριών εκατομμυρίων ευρώ. Είναι εύκολο να αναλαμβάνεις μία ομάδα και να ανεβαίνει το χρέος, το δύσκολο είναι ποιος θα αναλάβει μετά το σύνολο όταν ανέβει το χρέος. Αυτή η ανάλυση δεν φωτογραφίζει κάποιον προσωπικά, είναι οι σκέψεις μου».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!-ThemaSports
28/05 @ 10:23

Καλό το... πόκερ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι η Ανόρθωση!

Σε... «παρτίδα πόκερ» για γερά νεύρα εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό στην Ανόρθωση, το πολύκροτο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του κ. Χρήστου Πουλλαϊδη.

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!-ThemaSports
27/05 @ 21:00

«ΟΧΙ» στη μεταβίβαση των μετοχών στο Σωματείο!

Πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου αναφορικά με τη μεταβίβαση των μετοχών Πουλλαΐδη.

Προσφυγή και ο Μαρμούκ-ThemaSports
27/05 @ 12:32

Προσφυγή και ο Μαρμούκ

Δεν σταματούν τα προβλήματα στην Ανόρθωση

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη -ThemaSports
27/05 @ 10:35

Σήμερα τελειώνει η εποχή Πουλλαΐδη

Η Σημερινή γενική συνέλευση της Ανόρθωσης θα παραδώσει και επίσημα τις μετοχές Πουλλαΐδη στο σωματείο

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!-ThemaSports
27/05 @ 03:20

Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση!

Πρωταθλήτρια για τέταρτη συνεχόμενη φορά είναι η Sabbianco Ανόρθωση, κάνοντας παράλληλα για τέταρτη σερί χρονιά το νταμπλ, μετά την τέταρτη συναπτή επιτυχία επί του Παρνασσού, με την οποία έκανε το 5-3 στις νίκες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ