Η Ρεάλ Σοσιεδάδ βλέπει πως ο Αρντά Γκιουλέρ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται να κάνει την κίνηση για να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η μεταγραφή του τρομερά ταλαντούχου, Αρντά Γκιουλέρ, από τη Φενερμπαχτσέ στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει εξελιχθεί όπως θα περίμενε, κυρίως, ο ίδιος. Η ενσωμάτωσή του σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον μόνο εύκολη δεν έχει αποδειχτεί, ο τραυματισμός του στο ξεκίνημα έκανε το έργο του ακόμα δυσκολότερο, ενώ η τρομερή φόρμα στην οποία βρίσκονται οι Βινίσιους, Ροντρίγκο και Μπέλιγχαμ τον έχουν παραγκωνίσει στον πάγκο.

Ο 19χρονος μετράει μόλις επτά συμμετοχές (με ένα γκολ) σε συνολικά 98 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις και η έλευση των Έντρικ και Εμπαπέ (όπως όλα δείχνουν για τον Γάλλο), θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια του Τούρκου μεσοεπιθετικού να βρει χώρο και χρόνο στους «μερένχες».

Κάτι τέτοιο, μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει σε ομάδες που έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και μια εξ αυτών είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι βλέποντας πως ο Γκιουλέρ δεν έχει ενεργό ρόλο στη Ρεάλ θέλουν να το εκμεταλλευτούν, αποκτώντας τον με τη μορφή δανεισμού το καλοκαίρι.

Έως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις της «βασίλισσας» για το μέλλον του παίκτη και αναμένονται εξελίξεις όσο ολοκληρώνεται η σεζόν.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για Χάιντενχαϊμ – Έσπρωξε την Μπόχουμ στα μπαράζ η επτάψυχη Ουνιόν!-ThemaSports
18/05 @ 18:38

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για Χάιντενχαϊμ – Έσπρωξε την Μπόχουμ στα μπαράζ η επτάψυχη Ουνιόν!

Η Λεβερκούζεν έγραψε ιστορία κατακτώντας αήττητη το πρωτάθλημα της Bundesliga και αν πάρει και το Κύπελλο, θα στείλει και τη Χάιντενχαϊμ στην Ευρώπη – Σώθηκε η Ουνιόν, στα μπαράζ η Μπόχουμ.

«Τα σκάει» για Ράμσντεϊλ! -ThemaSports
18/05 @ 19:18

«Τα σκάει» για Ράμσντεϊλ!

Αποφασισμένη να κινηθεί για τον Άαρον Ράμσντεϊλ της Άρσεναλ παρουσιάζεται η Νιούκαστλ, όπως γράφει σήμερα η βρετανική «Telegraph».

Βόμβα: Τέλος από την Μπράιτον ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!-ThemaSports
18/05 @ 19:00

Βόμβα: Τέλος από την Μπράιτον ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!

Βόμβα από το... πουθενά στην Premier League!

Ζητούν το... Κύπελλο από τον Άρη οι οπαδοί της Ντόρτμουντ!-ThemaSports
18/05 @ 18:29

Ζητούν το... Κύπελλο από τον Άρη οι οπαδοί της Ντόρτμουντ!

Μπορεί την τιμητική του να την έχει ο Μάρκο Ρόις στο ματς της Ντόρτμουντ με την Ντάρμσταντ, ωστόσο την εμφάνισή του στο κατάμεστο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ έκανε και ο... Άρης!

Δικό της κι αυτό: Σήκωσε το 54ο πρωτάθλημα η Σέλτικ μπροστά στον κόσμο της!-ThemaSports
18/05 @ 18:07

Δικό της κι αυτό: Σήκωσε το 54ο πρωτάθλημα η Σέλτικ μπροστά στον κόσμο της!

Είχε σφραγίσει την κατάκτηση του τίτλου από την περασμένη αγωνιστική. Το μόνο που απέμενε για τη Σέλτικ ήταν ένα ματς και το πάρτι τίτλου!

Τρομερό βίντεο με τη... μεταμόρφωση του Yellow Wall της Ντόρτμουντ σε coreo για τον Ρόις!-ThemaSports
18/05 @ 17:59

Τρομερό βίντεο με τη... μεταμόρφωση του Yellow Wall της Ντόρτμουντ σε coreo για τον Ρόις!

Ο Μάρκο Ρόις ζει μεγάλες στιγμές στο τελευταίο του εντός έδρας ματς με την Ντόρτμουντ, με τους οπαδούς της Μπορούσια να τον αποθεώνουν με ένα υπέροχο coreo.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ