H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με Ακαϊντίν στα στόπερ και Βέρμπιτς εξτρέμ!

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με Ακαϊντίν στα στόπερ και Βέρμπιτς εξτρέμ!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Με τον Φατίχ Τερίμ να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» οι οποίοι θα ξεκινήσουν απέναντι στην «Ένωση». Κάνοντας τρεις αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο χρονικά παιχνίδι, κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τους Ακαϊντίν, Χουάνκαρ και Βέρμπιτς να επανέρχονται στην 11άδα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Ντραγκόφσκι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Ακαϊντίν και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Αράο, Tσέριν και Μπακασέτας θα παίξουν στον άξονα, με τους Βέρμπιτς-Μπερνάρ στα άκρα και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Να ξεκινήσει από το Δασάκι την αντεπίθεση της για την επιστροφή στην κορυφή - Η πιθανή ενδεκάδα του Θελάδες

Να ξεκινήσει από το Δασάκι την αντεπίθεση της για την επιστροφή στην κορυφή - Η πιθανή ενδεκάδα του Θελάδες

Το κεφάλαιο «Ευρώπη» έκλεισε φέτος για την Πάφο, η οποία επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις με στόχο το νταμπλ, με την ομάδα να έχει σήμερα (16:00) μία δύσκολη έξοδο στο Δασάκι, απέναντι στον διψασμένο για βαθμούς Εθνικό Άχνας, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS