CIES: Η ομάδα που πήρε την πρωτιά από Ομόνοια στους... νεαρούς - Πιο γερασμένη ομάδα η ΑΕΚ!

CIES: Η ομάδα που πήρε την πρωτιά από Ομόνοια στους... νεαρούς - Πιο γερασμένη ομάδα η ΑΕΚ!

Νέα έρευνα από το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES), όπου ασχολείται με την χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών σε 61 πρωταθλήματα ανά το παγκόσμιο.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν ποσοστά για το πόσοι νεαροί πήραν λεπτά την ηλικία των Κ21 και επιπρόσθετα των Κ19, Κ20, Κ22 και Κ23.

Στο Κυπριακό πρωτάθλημα η ΑΕΖ είναι αυτή που δίνει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ποσοστό 14.7% για Κ21 και 29.8% για Κ23!

Στην 2η θέση ακολουθεί η Ομόνοια με 8.6% και στην 3η θέση ο Άρης με 6.6%.

Η ομάδα με τα χαμηλότερα ποσοστά και δηλαδή η πιο γερασμένη είναι η ΑΕΚ, αφού είναι στην τελευταία θέση της λίστας με 0,0% για ποδοσφαιριστές Κ21. Σημειώνει ποσοστό 13.7% για ποδοσφαιριστές Κ23.

Τα αποτελέσματα του CIES:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

iN2BET & Άρης Λεμεσού: Ζωντανή περιγραφή αγώνα για φιλάθλους με προβλήματα όρασης

iN2BET & Άρης Λεμεσού: Ζωντανή περιγραφή αγώνα για φιλάθλους με προβλήματα όρασης

Η iN2BET, σε συνεργασία με τον Άρη Λεμεσού, επιβεβαίωσε έμπρακτα τη δέσμευσή της στη συμπερίληψη και την κοινωνική υπευθυνότητα, υλοποιώντας μια ουσιαστική πρωτοβουλία προσβασιμότητας κατά τη διάρκεια του αγώνα Άρης Λεμεσού – Ομόνοια.