Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Πάφο ανάμεσα στην ηγεσία του ΚΟΑ, τις δημοτικές αρχές και τους βουλευτές με θέμα το γηπεδικό και την πρόταση του Σεργκέι Λομάκιν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η πρόταση του επενδυτή της Πάφου, Λομάκιν περιλαμβάνει μετατροπή του «Στέλιος Κυριακίδης» σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, την αναβάθμιση του Ιακώβειου Γυμναστηρίου, ΓΣ Κοροιβού και την μετατροπή του δημοτικού σταδίου Γεροσκήπου σε γήπεδο Α’ κατηγορίας.
Στη σύσκεψη παρουσιάστηκε τα σχέδια και το πλάνο των ιδιοκτητών της Πάφος FC όπου περιλαμβάνεται και η αναβάθμιση του του Παφιακού σε γήπεδο 8000 θέσεων χωρίς τον στίβο. Το πλάνο για το γήπεδο περιλαμβάνει 3000 θέσεις στη Δυτική, 3000 στην Ανατολική και από 1000 θέσεις στα πέταλα.
Από πλευράς ΚΟΑ ο πρόεδρος του οργανισμού Γιάννης Ιωάννου επισήμανε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να πραγματοποιηθούν τα έργα αναβάθμισης όλων των εγκαταστάσεων.
Η Ανόρθωση επικράτησε της ΑΕΛ με 1-3 στο στάδιο «Αλφαμέγα», στο ματς που άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής (25/04) την αυλαία της 5η αγωνιστικής των πλέι-άουτ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/04 @ 12:43
H Πάφος FC ανακοίνωσε την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της Ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Κύπρου, με τον Απόλλωνα.
24/04 @ 20:29
Ο Μάριος Ηλία, επισκέφθηκε το κλιμάκιο της Ακαδημίας της Πάφου στη Γιόλου.
24/04 @ 15:08
Έχουμε ξαναπεί ότι ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο είναι ο πιο ευτυχισμένος προπονητής στην Κύπρο, αφού διαχειρίζεται ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με μεγάλο βάθος στον πάγκο.
23/04 @ 15:21
Η ανακοίνωση.
23/04 @ 14:55
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τον Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο Χριστόφορος Ματθαίου.
23/04 @ 11:54
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, την επομένη της νίκης της ομάδας του επί του Απόλλωνα, η οποία την έφερε αγκαλιά με τον τίτλο, αφού το +4 έγινε +7 μετά την ήττα του Άρη από τον ΑΠΟΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS