O Μαραντόνα το είχε κάνει και δεύτερη φορά - Το άγνωστο... Χέρι του Θεού
Λίγοι θυμούνται ότι ο... Θεός δεν έβαλε το χέρι του μόνο στο Μουντιάλ του 1986 - Το 1990 ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρέθηκε ξανά πρωταγωνιστής σε μια παρόμοια φάση.




«Παρακαλώ όπως όλες οι ομάδες που παίρνουν γιατρούς στον κάθε τους αγώνα που είναι και υποχρεωτικό από την ΚΟΠ να είναι και διπλωματούχοι και γραμμένοι στον ιατρικό σύλλογο, να φροντίζουν να ξέρουν πως να χρησιμοποιούν τον πάγο στα πόδια των ποδοσφαιριστών, πράγματα βασικά και πολυσύχναστα στον κάθε αγώνα για να μην την πληρώσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές όπως έπαθε δικός μας ποδοσφαιριστής από ιατρό άλλης ομάδας που παίζαμε εκτός έδρας.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μας έχει σοβαρά εγκαύματα από τον εν λόγω ιατρό. Προσέχετε τα παιδιά σας από αυτούς τους ανειδίκευτους. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις