Β' Όμιλος: Τρία παιχνίδια για την 7η αγωνιστική, τα φώτα σε Παφιακό, «Αμμόχωστος» και Δασάκι

Β' Όμιλος: Τρία παιχνίδια για την 7η αγωνιστική, τα φώτα σε Παφιακό, «Αμμόχωστος» και Δασάκι

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα (03/04) η αυλαία της 7ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ, στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας.

Το απόγευμα (17:00) στο Δασάκι, ο Εθνικός θα υποδεχθεί τη Δόξα που παίζει το τελευταίο της χαρτί για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για αποφυγή της διαβάθμισης, ενώ δύο ώρες αργότερα (19:00) σε «Στέλιος Κυριακίδης» και «Αμμόχωστος», η Καρμιώτισσα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ και ο Οθέλλος τον Απόλλωνα.

Η 7η αγωνιστική της Β' φάσης του Β' ομίλου, θα ολοκληρωθεί αύριο (04/04) με τον αγώνα ΑΕΖ-Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 03/04/2024
17:00 Εθνικός Άχνας - Δόξα Κατωκοπιάς
19:00 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΑΕΛ
19:00 Οθέλλος Αθηαίνου – Απόλλων

Πέμπτη 04/04/2024
19:00 ΑΕΖ Ζακακίου - Νέα Σαλαμίνα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Μετά από 32 αγωνιστικές)
1. ΑΠΟΛΛΩΝ 46
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 40
3. ΑΕΛ 40
4. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 38
5. ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 31
6. ΟΘΕΛΛΟΣ 23
7. ΔΟΞΑ 22
8. ΑΕΖ 17

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ποινή «κεκλεισμένων των θυρών» και στον ΑΠΟΕΛ - Σε ποιο ματς θα την εκτίσει

Ποινή «κεκλεισμένων των θυρών» και στον ΑΠΟΕΛ - Σε ποιο ματς θα την εκτίσει

Ο ΑΠΟΕΛ τιμωρήθηκε σήμερα (23/12) από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, με ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, η οποία θα εκτιθεί στο πρώτο εντός έδρας ματς του 2026, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 3 Ιανουαρίου με αντίπαλο την ΕΝΠ.