Σωστά πράττουν…
Η διοίκηση της ΑΕΛ δεν σκοπεύει να δώσει συνέχεια στην ανάρτηση του διευθυντή της Πάφου Χάρη Θεοχάρους.




Ο Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι έκανε το ξεπέταγμά του στην Σασουόλο, υπέγραψε μετέπειτα στην Μπράιτον και από τότε η καριέρα του έχει εκτοξευθεί.
Πλέον, ο Ιταλός ανήκει στην elite και ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Μπάγερν Μονάχου παρακολουθούν την περίπτωσή του. Το ευχάριστο για όσους ενδιαφέρονται για τον ντε Τζέρμπι είναι το γεγονός της ρήτρας που έχει υπογράψει με τους Γλάρους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα, λοιπόν, όποιος καταβάλει 13.000.000 ευρώ στην Μπράιτον απελευθερώνει τον ντε Τζέρμπι. Να σημειωθεί πως η Μπάγερν Μονάχου παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες ως το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Ιταλού προπονητή.
contra.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις