Ξεκίνησε την καριέρα του απο την Αλμπαθέτε, όταν ήταν δεκαεφτά ετών, μετά απο δύο χρόνια πήρε μεταγραφή στην Σαραγόσα και στην συνέχεια στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Για όχτω χρόνια ήταν παίκτης της Ρεάλ ενώ έπαιξε 182 αγώνες και πέτυχε 72 γκολ, κερδίζοντας δύο πρωταθλήματα και τρία Τσαμπιονς Λιγκ.
Την σεζόν 2003/04 αγωνίζεται ως δανεικός στην Μονακό, με την οποία έφτασε στον τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ, δίνοντας ένα καλό μάθημα στην παλιά του ομάδα στα ημιτελικά.
Συνέχισε σε Λιβερπουλ και Βαλένθια και τελείωσε την καριέρα του το 2010 στην Μαρσέιγ.
Με την Εθνική Ισπανίας αγωνίστηκε 47 φορές και σκόραρε 27 γκολ.
Η Ομόνοια υποδέχεται (19:00) την Ομόνοια Αραδίππου για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης
Tο VAR, σύμφωνα με σημερινά (1/12) δημοσιεύματα αγγλικών ΜΜΕ, ενδέχεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, να αποφασίζει εάν τα κόρνερ καταλογίστηκαν σωστά.
Η Νόρσεπινγκ μετά από 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρώτη κατηγορία του Σουηδικού ποδοσφαίρου υποβιβάστηκε, με τους οπαδούς της να δημιουργούν χάος στο γήπεδο.
Kόλλησε και... γκρεμίστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης! Με τον Ουναΐ να πετυχαίνει ένα φοβερό γκολ και τον Εμπαπέ να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα, η Τζιρόνα, ανάγκασε σε νέα απώλεια την ομάδα του Αλόνσο (1-1).