ΓΙΝΙΓΚΕΝ: «Μας βάζουν περισσότερη πίεση γιατί είμαστε οι πρωταθλητές»

ΓΙΝΙΓΚΕΝ: «Μας βάζουν περισσότερη πίεση γιατί είμαστε οι πρωταθλητές»

Όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση, ο βοηθός προπονητής του Άρη, Τόμι Γίνιγκεν.

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας που ήρθαν στο γήπεδο. Μας έσπρωξαν με την δύναμη της φωνής τους. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να σκοράρεις περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο.

Η πίεση έρχεται περισσότερο από έξω. Σίγουρα θέλουμε να κερδίζουμε. Τα ΜΜΕ μας βάζουν περισσότερη πίεση γιατί είμαστε οι πρωταθλητές και πρέπει να κερδίσουμε ξανά τον τίτλο. Αλλά δεν μας πειράζει. Εμείς ξέρουμε τι λέμε στους ποδοσφαιριστές.

Γιατί έμειναν εκτός ενδεκάδας κάποιοι ποδοσφαιριστές; "Έχουμε καλή ομάδα, μεγάλο ρόστερ. Η επιλογή των έντεκα δεν είναι εύκολη δουλειά. Είμαστε ομάδα, αυτοί που μπήκαν βοήθησαν. Αυτό είναι το σημαντικό. Σίγουρα κάποιοι μπορεί να στεναχωριούνται που δεν ξεκινούν το παιχνίδι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΝΕΟ παγκύπριο ρεκόρ από τον Ιωσήφ Κεσίδη!

ΝΕΟ παγκύπριο ρεκόρ από τον Ιωσήφ Κεσίδη!

Η βελτίωση τού Ιωσήφ Κεσίδη είναι εντυπωσιακή και από αγώνα σε αγώνα καταρρίπτει το δικό του παγκύπριο ρεκόρ στη σφυροβολία, το οποίο πήρε από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Σταθελάκο στις 27 Φεβρουαρίου 2026, όταν έριξε στα 77,32μ.