Όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Γιάννης Οκκάς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Ικανοποίηση όχι για τον βαθμό, αλλά για την προσπάθεια. Είδαμε κάποια πράγματα. Δεν ήρθαμε για να χάσουμε, αλλά για να κερδίσουμε. Μας πίεσε ο Άρης. Προσωπικά με ικανοποίησε η εμφάνιση των παιδιών.

Το σενάριο του αγώνα το γνωρίζαμε. Θα μας πίεζε ο Άρης. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά. Ήταν αναμενόμενο, είναι μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Η προσπάθεια που κάναμε ήταν θετική για την συνέχεια».

Στη  διάσκεψη Τύπου:

«Ήρθαμε για να αγωνιστούμε απέναντι σε μία ομάδα με ψηλούς στόχους, όπως όλες στο Α' γκρουπ. Μία ομάδα με πολύ καλό υλικό που θα παλέψει μέχρι τέλος για τους στόχους της. Για τη δική μου ομάδα, θέλαμε το αποτέλεσμα. Όμως για μένα το κέρδος ήταν η προσπάθεια. Ήταν συγκινητική η προσπάθεια από τα παιδιά. Θα μπορούσαμε να χάσουμε ή να κερδίσουμε. Ο Άρης έχασε ευκαιρίες, εμείς το πήγαμε μέχρι να το κλέψουμε σε εισαγωγικά. Αυτό που μένει και στα αποδυτήρια είναι η προσπάθεια. Ένας βαθμός δεν λέει πολλά, αλλά ξαναλέω μετράει η προσπάθεια.

Είμαι πολύ ευγνώμων και τυχερός που έχω τα ηνία της ομάδας, σε οποιαδήποτε συνθήκες. Είμαι ο προπονητής της και το μόνο που μπορώ είναι να παρέχω σε αυτά τα παιδιά σωστές συνθήκες προπόνησης, ευχάριστες. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όπως με ΑΕΚ και Άρη και να παλέψουμε όλους τους αγώνες».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο… -ThemaSports
19/04 @ 09:24

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο…

Οι χιλιάδες οπαδοί της Ανόρθωσης, τις επόμενες μέρες, θα ακούνε συνεχώς για αποχωρήσεις απο την ομάδα τους. Φεύγει η διοίκηση Σάντη, φεύγουν παίχτες, θα ανοίξει η πόρτα και για τον Αντόνιο Πριέτο.

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!-ThemaSports
18/04 @ 15:36

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την συμφωνία για αποχώρηση του Τεχέρα με το τέλος της σεζόν.

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας-ThemaSports
18/04 @ 12:54

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας

Τοποθετήθηκε για το θέμα Τσίκο αλλά και το ενδεχόμενο να φύγουν πρωτοκλασάτοι παίκτες από την Κυρία ο Ανδρέας Σάντης.

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
18/04 @ 11:59

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης αναφέρθηκε στο δάνειο που είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει αλλά και για το δάνειο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»-ThemaSports
18/04 @ 11:47

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»

Ο Ανδρέας Σάντης στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM τοποθετήθηκε για τις φήμες ότι απέρριψε επενδυτές για την Ανόρθωση.

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»-ThemaSports
18/04 @ 11:42

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στον κύριο Πουλλαΐδη και τη συνεισφορά του στην Κυρία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ