Πρόταση του Παναθηναϊκού AKTOR στον Ναν!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν τον Αμερικάνο άσο και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και το δείχνουν. Το «τριφύλλι», σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προτείνει στον 28χρονο γκαρντ, ο οποίος έβγαλε νοκ άουτ τη Βίρτους στην Μπολόνια το βράδυ της Παρασκευής με buzzer beater, νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.
Είναι ηλίου φαεινότερο ούτως ή άλλως ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να κρατήσει τον Ναν και μετά το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά πλέον έγινε ξεκάθαρο με επίσημο τρόπο.
Η επιστροφή του πρώην άσου των Χιτ, Λέικερς και Γουίζαρντς στο NBA είναι πάντα στο μυαλό του, αλλά, όπως παραδέχτηκε πρόσφατα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. «Θέλω να πω, αρχικά ήρθα εδώ με στόχο να επιστρέψω, αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος», τόνισε στο «Amerikanos24».
Ο Ναν δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του με το «τριφύλλι», αλλά καλύτερα να περιμένουμε τις εξελίξεις. Μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα ο Αμερικανός έχει 14,8 πόντους (45,3% στα δίποντα, 36,4% στα τρίποντα), 3 ασίστ, 0,9 κλεψίματα και 3,1 λάθη κατά μέσο όρο σε 25:35 λεπτά συμμετοχής.
Sport-fm.gr
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 07:55
Ο Γιάννης Βρούτσης, σε νέες του δηλώσεις, υποστήριξε πως δεν απαιτείται κοινή παρουσία Αγγελόπουλων-Γιαννακόπουλου.
03/06 @ 23:11
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ποστάρισμα στα social media ανέβασε τέσσερα βίντεο μικρού μήκους με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
03/06 @ 22:13
Δείτε τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο ενόψει της συνάντησης με τον Γιάννη Βρούτση.
03/06 @ 21:50
Μέσω ανακοίνωσής της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε αναλυτικά τα όσα έχει κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τις τελευταίες 45 μέρες.
03/06 @ 19:39
Με νέα ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός επαναλαμβάνει την πρόθεσή της για συνέχεια των τελικών, λέγοντας πως δεν συντρέχει λόγος διακοπής. Τι αναφέρει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
03/06 @ 15:51
Στην νέα εκπομπή “BIG 4” του SPORT24, στον Σπύρο Καβαλιεράτο, στον Θέμη Καίσαρη, στον Κωνσταντίνο Μελάγιες και στον Λάμπρο Μπαλάφα μίλησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας για τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στο ελληνικό μπάσκετ μετά τον δεύτερο επεισοδιακό τελικό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
BEST OF THEMASPORTS