Δυσκολεύει του Αλόνσο και κοιτάζει έντονα τον Αμορίμ!

Δυσκολεύει του Αλόνσο και κοιτάζει έντονα τον Αμορίμ!

Η Λίβερπουλ εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, που θα την οδηγήσει στη νέα εποχή, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ανακοινώσει πως θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν.

Το όνομα του Τσάμπι Αλόνσο «παίζει» πολύ δυνατά, αφενός για την τρομερή του φετινή πορεία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, αφετέρου διότι γνωρίζει καλά τον οργανισμό των reds, όμως, τις τελευταίες μέρες φαίνεται η περίπτωσή του να δυσκολεύει, καθώς μοιάζει να είναι κοντά στην παραμονή του στις «ασπιρίνες».

Έτσι, η αγγλική ομάδα, σύμφωνα με τους Times, αναμένεται να στραφεί στον Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας έως το 2026, ενώ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΦΕΡΕΙΡΑ: «Δεν είναι εύκολη η θέση μας αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε…»

ΦΕΡΕΙΡΑ: «Δεν είναι εύκολη η θέση μας αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε…»

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Εθνικού, Ρουί Φερέιρα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ για την 25η αγωνιστική.