Νέο «κτύπημα» Γιαννακόπουλου: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε story του στο Instagram έθεσε δύο ερωτήματα σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο του μπάσκετ.




Το όνομα του Τσάμπι Αλόνσο «παίζει» πολύ δυνατά, αφενός για την τρομερή του φετινή πορεία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, αφετέρου διότι γνωρίζει καλά τον οργανισμό των reds, όμως, τις τελευταίες μέρες φαίνεται η περίπτωσή του να δυσκολεύει, καθώς μοιάζει να είναι κοντά στην παραμονή του στις «ασπιρίνες».
Έτσι, η αγγλική ομάδα, σύμφωνα με τους Times, αναμένεται να στραφεί στον Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας έως το 2026, ενώ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις