Ο... καλός Βαλακάρι

Ο... καλός Βαλακάρι

Ο νεαρός Φινλανδός μπορεί να μην κάνει τρομερή σεζόν αλλά η Πάφος χρειάζεται την καλή του έκδοση

Η Πάφος μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ανόρθωση και Άρη απέκτησε δυναμική, ψυχολογία και φώναξε πως είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους της με αξιώσεις.  

Μπροστά της έχει τον αγώνα με την Ομόνοια σε μια αγωνιστική που ενδεχόμενη νίκη για το σύνολο του Καρσέδο μπορεί να της δώσει πολλά περισσότερα από όσα νομίζει. Ο αγώνας στο ΓΣΠ είναι δύσκολος καθώς και η Ομόνοια είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά η Πάφος διαθέτει παίκτες ικανούς για το διπλό. 

Ένας από αυτούς είναι ο Όνι Βαλακάρι ο οποίος φέτος δεν κάνει καλή σεζόν αλλά κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα και τις ικανότητες του. Ο Φινλανδός στο διπλό της Πάφου κόντρα στην Ομόνοια τον Ιανουάριο είχε πολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ.

Για τον Βαλακάρι το επερχόμενο ντέρμπι είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξει ότι στα δύσκολα βγαίνουν μπροστά οι ηγέτες και αν το πράξει τότε η Πάφος αποκτά ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες για νίκη.  Έτσι και αλλιώς χρειάζεται και η ομάδα την καλή έκδοση Βαλακάρι. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πρωταθλήτρια Χειμώνα με τεσσάρα στο... ρελαντί για την Πάφο, πριν την κρίσιμη μάχη με τη Γιουβέντους!

Πρωταθλήτρια Χειμώνα με τεσσάρα στο... ρελαντί για την Πάφο, πριν την κρίσιμη μάχη με τη Γιουβέντους!

Χωρίς να... πατήσει το πόδι στο «γκάζι», η Πάφος συνέτριψε τον Ακρίτα Χλώρακας στο «Στέλιος Κυριακίδης» με 4-0 για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ανέβηκε στους 31 πόντους και αναδείχθηκε... Πρωταθλήτρια Χειμώνα!