Themasports teamΟ εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας Ανδρέας Αζάς παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Η ομάδα είναι μια χαρά, λειτουργεί ως οικογένεια. Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί από την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ. Ολοκληρώθηκε η προπόνηση και το απόγευμα η ομάδα θα πάει σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη».
Για την ανανέωση του Κατσαντώνη: «Η αγάπη προς τον Πρόεδρο «οδηγήσε» σε αυτή την απόφαση για υπογραφή νέου συμβολαίου. Ο Κατσαντώνης μας χαροποίησε αφάνταστα, ενώ είναι ορεξάτος, ήρθε στην προπόνηση και είναι έτοιμος να μας ενισχύσει ως σύνολο. Μπήκε εξ αρχής στην προπόνηση της ομάδας. Απόφαση του προπονητή εάν θα τον χρησιμοποιήσουν με τη Νέα Σαλαμίνα. Εκείνο που θέλω να σημειώσω είναι ότι η αγάπη προς τον κ. Δημοσθένους έπαιξε ρόλο. Ο Πρόεδρος είναι δίπλα στους παίκτες και οι πάντες λατρεύουν αυτόν τον άνθρωπο».
Για τη διαφορά από την επικίνδυνη «ζώνη»: «Υπάρχει μία καλή διαφορά, αυτή είναι στους επτά πόντους, διότι έχουμε την ισοβαθμία. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Παίζουμε με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ έχουμε τρία συνεχόμενα εντός έδρας στη συνέχεια. Δεν ηρεμούμε, θέλουμε νίκες στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Για τα αγωνιστικά: «Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Στον προπονητή πλέον πηγαίνει το “μπαλάκι” για την αρχική ενδεκάδα. Μακάρι να συνεχίσουν τα πράγματα όπως είναι τώρα, διότι το κλίμα είναι εξαιρετικό».
Δύο ποιοτικοί επιθετικοί, ο Στεπίνσκι της Ομόνοιας και ο Ντράζιτς του ΑΠΟΕΛ νιώθουν σαν... «ξένο σώμα» στις ομάδες τους, αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζονται από τους προπονητές τους, Χένινγκ Μπεργκ και Πάμπλο Γκαρσία αντίστοιχα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 14:30
Ο Γενικός Διευθυντής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, μίλησε στον Supersport 104, καιρό μετά από την δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ»
08/11 @ 12:26
Με ανάρτηση της στα social media η Καρμιώτισσα, καλεί τον κόσμο της ομάδας για να δώσει το παρών του στο σημερινό (14:30) ντέρμπι στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ, επισημαίνοντας πως η είσοδος στις κερκίδες θα είναι δωρεάν!
01/11 @ 19:56
Αυξάνονται οι συλλήψεις στην υπόθεση φόνου του Σταύρου Δημοσθένους.
29/10 @ 12:53
Ανατροπή προέκυψε σχετικά με την αθώωση συλληφθέντα που τελούσε υπό κράτηση για τον φόνο Δημοσθένους. Πρόκειται για τον 39χρονο ομογενή, που η Αστυνομία τον έδειχνε ως το πρόσωπο που κινήθηκε με το διπλοκάμπινό του, φορώντας κίτρινη μπλούζα στις σκηνές του φόνου.
25/10 @ 16:04
Ανακοίνωση από την Καρμιώτισσα:
20/10 @ 21:12
Ένα βήμα πιο κοντά στους εκτελεστές του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους εκτιμούν ότι βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά και από τη σύλληψη των τριών προσώπων ηλικίας πενήντα οχτώ, τριάντα εννέα και τριάντα ετών.
BEST OF THEMASPORTS