Αισχρή κίνηση: Τούρκος κωμικός στη σελίδα της Σαμσουνσπόρ είπε «Θα γ@@@@@@με την ΑΕΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ένας Τούρκος κωμικός έκανε μια ανάρμοστη αναφορά στην ΑΕΚ, σε ανάρτηση που έγινε στη σελίδα της Σαμσουνσπόρ στα social media.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πολύ καλή εμφάνιση, όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει τους Μιλγουόκι Μπακς από την ήττα, 107-100, από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς.
Ο Greek Freak έκανε νταμπλ νταμπλ με 35 πόντους και 14 ριμπάουντ, με την ομάδα του να πληρώνει εντέλει το κακό της ξεκίνημα που την έφερε στο -16 στο φινάλε του πρώτου μέρους (61-45).
Τα «ελάφια» ροκάνισαν σταδιακά τη διαφορά και την έριξαν σε διψήφιο αριθμό πόντων στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, όμως δεν πρόλαβαν να φτάσουν στην ανατροπή.
Ξεχώρισε για τους νικητές ο Γουίλιαμσον, που σημείωσε 28 πόντους, με τον ΜακΚόλουμ να ακολουθεί με 25.
Οι δε Μπόστον Σέλτικς, υπέστησαν ήττα-σοκ, 123-122 στην παράταση από τους Ατλάντα Χοκς!
Η συγκλονιστική εμφάνιση του Μάρεϊ (44π.) έφερε τη μεγάλη νίκη για τους «αετούς» με αποκορύφωμα ένα μεγάλο καλάθι στο τέλος, με τον Μπογκντάνοβιτς να έχει στείλει το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο με τρίποντο στα 28’’ πριν το φινάλε.
Για τους Κέλτες ξεχώρισε ο Τέιτουμ, που έκανε νταμπλ νταμπλ με 31 πόντους και 13 ριμπάουντ.
Τα αποτελέσματα:
Νιου Όρλεανς Πέλικανς-Μιλγουόκι Μπακς 107-100
Ατλάντα Χοκς-Μπόστον Σέλτικς 123-122
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις