Θα τον φωνάξει και ο Κετσπάγια...

Θα τον φωνάξει και ο Κετσπάγια...

Επιβεβαιώνονται επίσημα από την Καρμιώτισσα, οι πληροφορίες ότι ο Ανρέας Κατσαντώνης έχει υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο. Ως εκ τούτου, επιστρέφει στις κανονικές δραστηριότητες της ομάδας, υπολογίζεται για τους εναπομείναντες αγώνες των πλέι άουτ.

Στο νέο συμβόλαιο του Κύπριου επιθετικού, υπάρχει ρήτρα –με συγκεκριμένο ποσό- για πιθανή μετακόμιση του σε άλλη ομάδα. Το ποσό αυτό φυσικά θα μπει στο ταμείο της εταιρίας διαχείρισης της «Καρμιό».

Τον «Κάτσα» λογικά θα τον συμπεριλάβει στην επόμενη κλήση του ο Τιμούρ Κετσπάγια. Η εθνική ομάδα θα δώσει δυο φιλικά στις 3 και 11 Ιουνίου.

Οι επόμενες επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, είναι τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο του Nations League.

Π.Χ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

To πανόραμα της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα, το... 2ο «πιάτο» και η βαθμολογία

To πανόραμα της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα, το... 2ο «πιάτο» και η βαθμολογία

Δείτε τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας από την πρεμιέρα της League Phase του Champions League, καθώς και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, τη βαθμολογία, αλλά και τη 2η στροφή!