Τα εκατομμύρια της Ομόνοιας και της ΑΕΚ στο Κόνφερενς
Το Football Meets Data παρουσιάζει τα εγγυημένα έσοδα των ομάδων από τη φετινή τους πορεία στο UEFA Europa Conference League ανάμεσα τους η Ομόνοια και η ΑΕΚ.


Είναι ένα ζήτημα που πάει κι έρχεται στην οικογένεια της Ανόρθωσης, εδώ και μήνες. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, με τα οικονομικά ζόρια της διοίκησης υπό τον Αντρέα Σάντη, το όνομα του ανθρώπου που «έριξε» μπόλικο χρήμα στην ομάδα, έρχεται ξανά στο προσκήνιο.
Υπάρχει συζήτηση στις τάξεις των οπαδών της Κυρίας, για το ότι όσα λάθη κι αν έκανε ο «Πούλλα», ελέω της οικονομικής του επιφάνειας, τουλάχιστον έβρισκε λύσεις. Για να μην υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις πληρωμές και όχι μόνο.
Κυκλοφορούν διάφορα, ωστόσο δεν προκύπτει σίγουρη πληροφορία, ότι ο γνωστός επιχειρηματίας σκοπεύει να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις που θα προκύψουν μετά τη συνέλευση.
Την ίδια στιγμή, δεν διαψεύδεται, ότι ο Αντρέας Σάντης, δεν αποκλείεται να υποβάλει την παραίτηση του.
Όπως γράψαμε και χθες το απόγευμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), υπάρχει και σκέψη για σύσταση επιτροπής σωτηρίας.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις