Πόλυς Χαραλάμπους

Η κατάσταση στην Ανόρθωση δεν είναι καθόλου καλή, τον τελευταίο καιρό. Η διοίκηση Αντρέα Σάντη, αναλαμβάνοντας το καράβι του σωματείου μέσα στον Φεβρουάριο, φαίνεται να δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα στον οικονομικό τομέα. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι απλήρωτα, επίσης υπάρχουν «παλιές αμαρτίες», με οφειλές σε πρώην προπονητές. Προσεχώς θα έλθουν προσφυγές, όπως έχει γραφτεί τις τελευταίες ώρες και από άλλα ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος Αντρέας Σάντης, φέρεται να ψάχνει οικονομικά στηρίγματα, ωστόσο η πληροφόρηση που έχουμε λέει, πως συνεχίζει να μην τα βρίσκει.

Είναι θέμα χρόνου να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου, για να συζητηθούν τρόποι τερματισμού του αδιεξόδου.

Το σενάριο να έλθει το τέλος εποχής του Αντρέα Σάντη, είναι ορατό. Είτε με δική του παραίτηση, είτε να του ζητήσουν πρώην παράγοντες να αποχωρήσει για να συσταθεί επιτροπή σωτηρίας.

Ένα άλλο σενάριο που παίζει, με λίγες πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή, είναι να ενεργοποιηθεί η εταιρία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το σίγουρο είναι ότι πέραν από τον Αντρέα Σάντη, έχουν κινητοποιηθεί κι άλλοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται σφόδρα για το μέλλον της Ανόρθωσης και δεν θέλουν να την δουν να «κατρακυλήσει» ακόμα περισσότερο, ειδικότερα στο οικονομικό κομμάτι.

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο… -ThemaSports
19/04 @ 09:24

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο…

Οι χιλιάδες οπαδοί της Ανόρθωσης, τις επόμενες μέρες, θα ακούνε συνεχώς για αποχωρήσεις απο την ομάδα τους. Φεύγει η διοίκηση Σάντη, φεύγουν παίχτες, θα ανοίξει η πόρτα και για τον Αντόνιο Πριέτο.

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!-ThemaSports
18/04 @ 15:36

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την συμφωνία για αποχώρηση του Τεχέρα με το τέλος της σεζόν.

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας-ThemaSports
18/04 @ 12:54

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας

Τοποθετήθηκε για το θέμα Τσίκο αλλά και το ενδεχόμενο να φύγουν πρωτοκλασάτοι παίκτες από την Κυρία ο Ανδρέας Σάντης.

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
18/04 @ 11:59

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης αναφέρθηκε στο δάνειο που είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει αλλά και για το δάνειο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»-ThemaSports
18/04 @ 11:47

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»

Ο Ανδρέας Σάντης στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM τοποθετήθηκε για τις φήμες ότι απέρριψε επενδυτές για την Ανόρθωση.

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»-ThemaSports
18/04 @ 11:42

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στον κύριο Πουλλαΐδη και τη συνεισφορά του στην Κυρία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ