Ο 18χρονος Κύπριος της Τορίνο, Ζάνος Σάββα μίλησε στον Super Sport FM για το μέλλον του και την καριέρα του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι δήλωσε:
Για τους στόχους του: «Ο στόχος είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα. Αγαπάω αυτό που κάνω. Η θέση μου είναι δεξιό εξτρέμ και τα τελευταία χρόνια αγωνίζομαι και ως κεντρικός επιθετικός. Στην Τορίνο στην Primavera, έπαιξα πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν, και φέτος στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν».
Η ευκαιρία που περιμένει για το ντεμπούτο του: «Έχει δυο μήνες που είμαι στην αποστολή και προπονούμαι καθημερινά με την πρώτη ομάδα και περιμένω την εύκαιρα μου. Πρέπει να είμαι έτοιμος».
Για τους στόχους της ομάδας: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θεωρώ μπορούμε να εξασφαλίσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε».
Για τους στόχους που έχει θέσει φέτος: «Θέλω να παίξω φέτος στην Serie A και να πάρω κλήση στην Εθνική Ανδρών».
Για το κλίμα στην ομάδα: «Όλοι είναι πολύ φιλικοί μαζί μου. Με βοηθάνε και μου δίνουν συμβουλές. Έχω ιδιαίτερή σχέση με τον Μασίνα και με τον Gineitis που είναι κοντά στην ηλικία μου».
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 00:00
Με το τέλος του τελικού του Champions League, ο Λουίς Ενρίκε φόρεσε ένα μπλουζάκι, αφιερωμένο στην μνήμη της κόρης του, Ξάνα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών το 2019.
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που κερδίζει στον τελικό με πέντε γκολ διαφορά, μετά τον θρίαμβο με σκορ 5-0 επί της Ίντερ.
31/05 @ 23:56
Δείτε τη Χρυσή Βίβλο του Champions League μετά την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά από την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό με την Ίντερ!
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγραψε ιστορία! Μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γαλλίας, κατέκτησε και το Champions League, πετυχαίνοντας το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της. Δεύτερο για τον Λουίς Ενρίκε!
31/05 @ 22:22
Ο Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε μια εξωπραγματική πρόταση για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ!
31/05 @ 23:52
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
BEST OF THEMASPORTS