Ο Γιάννης Κάργας μίλησε για τον αποκλεισμό της Εθνικής από τη Γεωργία, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τα όσα γράφονται και λέγονται για τους διεθνείς μας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δηλώσεις που θα συζητηθούν και μάλλον… μεγάλες αλήθειες από τον Γιάννη Κάργα!

Ο αμυντικός της Ανόρθωσης, και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, μίλησε στο SuperLeague Voice για τον αποκλεισμό της Εθνικής από τη Γεωργία και τη σκληρή κριτική, που γίνεται στους συναδέλφους του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Αντί να είμαστε μαζί τους σε μια δύσκολη στιγμή, νομίζω πιο πολύ χαρήκαμε, που αποκλειστήκαμε, για να τους κράξουμε, παρά να περνούσαμε. Δυστυχώς, είμαστε απέναντι από την Εθνική παρά μαζί της. Όλα αυτά ξεκινούν από την κοινωνία, όμως, διότι το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία αυτής».

 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Γενικά δεν παίρνω θέση σε αυτά τα θέματα, γιατί είμαι από τους ανθρώπους, που πιστεύουν πως οι λίγοι δεν μπορούν να αλλάξουν τους πολλούς, αλλά είναι ώρες, που αγανακτείς!

Αποτύχαμε σαν κοινωνία, αυτή είναι η μεγαλύτερη ήττα μας. Αν τα παιδιά έβαζαν τα πέναλτι, θα ήμασταν καλή ομάδα, επειδή τα έχασαν, όμως, είμαστε κακοί! Εγώ δεν είμαι με κάποιον προπονητή, είμαι με τα παιδιά, που πάνε εκεί και εκπροσωπούν τη χώρα μου, εμένα, όλους μας.

Αντί να είμαστε μαζί τους σε μια δύσκολη στιγμή, νομίζω πιο πολύ χαρήκαμε, που αποκλειστήκαμε, για να τους κράξουμε, παρά να περνούσαμε. Δυστυχώς, είμαστε απέναντι από την Εθνική παρά μαζί της. Όλα αυτά ξεκινούν από την κοινωνία, όμως, διότι το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία αυτής.

Δεν θα αλλάξει η καριέρα του Μπακασέτα ή του Γιακουμάκη αν θα χάσουν ένα πέναλτι, το μόνο που αλλάζει είναι στα κεφάλια μας. Κρίμα για αυτά τα παιδιά, που δέχονται αυτό το ψυχολογικό και διαδικτυακό μπούλινγκ, γιατί τα έχω περάσει και εγώ. Δε μπορεί να σου αλλάξει την καριέρα αν πάρεις μια κόκκινη ή χάσεις ένα πέναλτι.

Η νοοτροπία μας είναι αυτό, που με βγάζει εκτός εαυτού, δεν αλλάζει κανένας παίκτης για ένα πέναλτι, θα παραμείνει η ίδια προσωπικότητα, ο ίδιος άνθρωπος.

Κράζουν όλοι πως χάσαμε από τη Γεωργία και λένε, ποια Γεωργία; Που εμείς πήγαμε και πήραμε το Euro. Είναι απίστευτο! Δηλαδή έπρεπε η Πορτογαλία, η Γαλλία και όσες άλλες έχασαν από εμάς τότε, να τους βάλουν στην πλατεία και να τους χτυπάνε; Αυτές οι χώρες, όμως, έχουν επιτυχίες γιατί έχουν παιδεία. Ξεχνάμε εύκολα
».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΠΙΖΟΥΝ / ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ThemaSports
27/04 @ 08:22

ΕΛΠΙΖΟΥΝ / ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Στην Ανόρθωση βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση με το οικονομικό.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του και φεύγει ο Τιουνέ-ThemaSports
26/04 @ 19:41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του και φεύγει ο Τιουνέ

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ουσεϊνού Τιουνέ, ο οποίος χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του.

Συγκινεί ο Σάλβα Φερέρ: «Σε δύο μήνες θα είναι 'καθαρός' , ελπίζω να παίξω ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια ακόμη»-ThemaSports
26/04 @ 17:53

Συγκινεί ο Σάλβα Φερέρ: «Σε δύο μήνες θα είναι 'καθαρός' , ελπίζω να παίξω ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια ακόμη»

Συνέντευξη σε Ισπανικό μέσο παραχώρησε ο άσος της Ανόρθωσης, Σάλβα Φερέρ που διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, κάτι που τον ανάγκασε να σταματήσει, προσωρινά όπως ο ίδιος λέει, το ποδόσφαιρο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση στα ματς με ΑΕΚ και Άρη - «Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 15:47

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση στα ματς με ΑΕΚ και Άρη - «Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε ενέργειες για οικονομική ενίσχυση που θα γίνουν στους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

Απίστευτη στήριξη...-ThemaSports
26/04 @ 10:53

Απίστευτη στήριξη...

Είναι όντως εκπληκτική η ανταπόκριση των Ανορθωσιατών στην έκκληση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας για οικονομική βοήθεια, με στόχο την εξόφληση του χρέους του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος»...

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»-ThemaSports
26/04 @ 10:14

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»

Δηλώσεις στον Super Sport FC έκανε ο Αμίρ Τζέμα, μέλος της πρωτοβουλίας του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου για εξόφληση του χρέους για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ