Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της Β' φάσης
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα διεξαχθούν στις 4, 5 και 6 Απριλίου.




Ο Τόμας Τούχελ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπάγερν μετά το τέλος της σεζόν. Ως εκ τούτου οι Βαυαροί βρίσκονται στην αναζήτηση του ανθρώπου, ο οποίος θα αναλάβει στην επόμενη μέρα της ομάδας.
Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει το φαβορί, με τους ανθρώπους της Μπάγερν να τον έχουν σε πάρα πολύ μεγάλη εκτίμηση, εξαιτίας της εξαιρετικής του δουλειάς στη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι είναι επίσης στη βαυαρική λίστα.
Ωστόσο, η Μπάγερν δεν παραμένει μονάχα σε αυτά τα δύο ονόματα. Σύμφωνα με το tz, δυνατά παίζει και το όνομα του Ουνάι Έμερι. Ο Ισπανός τα πάει περίφημα με την Άστον Βίλα και έχει προσελκύσει τα γερμανικά βλέμματα.
Η Άστον Βίλα υπό την καθοδήγηση του Έμερι είναι στην 4η θέση και διεκδικεί μία θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου, ενώ βρίσκεται και στα προημιτελικά του Conference League.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις