Themasports teamΔιαβάστε όσα δήλωσε ο Κώστας Αντετοκούνμπο κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR για την Μπολόνια, ενόψει της αυριανής (29/3) αναμέτρησης με τη Βίρτους.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για την Μπολόνια αναχωρεί η αποστολή του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR καθώς το βράδυ της Παρασκευής (29/3) οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Βίρτους στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.
H oμάδα του Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα μετά από καιρό, καθώς Λούκα Βιλντόσα και Κώστας Αντετοκούνμπο βρίσκονται κανονικά στην αποστολή, με τον Έλληνα σέντερ να δίνει με δηλώσεις του το σύνθημα για τη νίκη.
Μεταξύ άλλων ο Κώστας Αντετοκούνμπο στάθηκε στα σημεία τα οποία πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός AKTOR απέναντι στη Βίρτους, ενώ δήλωσε έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα.
Aναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τον αγώνα με την Βίρτους: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζουν στην έδρα τους, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και γι' αυτούς.»
Για το αν περίμενε την παρουσία του Παναθηναϊκού στη 2η θέση: «Δεν θα πω ότι δεν το περιμέναμε, αλλά παίξαμε καλά δόξα τω Θεώ, είμαστε στη 2η θέση και τώρα τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουμε είναι “τελικοί” για εμάς.»
Για τα πράγματα που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στην Μπολόνια: «Έχουν πολύ καλούς παίκτες στο ποστ όπως ο Σενγκέλια. Έχει πολύ καλή δημιουργία, πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση εκεί και να προσπαθήσουμε να το σταματήσουμε.»
Ενώ για την επιστροφή του στη δράση: «Νιώθω έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα.»
Έχει γραφτεί τα τελευταία 24ωρα, ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιο του Στέφανο Σένσι. Λογική κίνηση, για έναν παίχτη με πλούσιο παλμαρές, για τον οποίο υπήρχε ερωτηματικό όταν τον προσλάμβαναν (τέλη Σεπτεμβρίου) για την ετοιμότητα και τον χρόνο προσαρμογής του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/11 @ 08:35
Υποβλήθηκε σε επέμβαση στις ΗΠΑ μετά τη ρήξη αριστερού αχίλλειου τένοντα ο Κίναν Έβανς. Το μήνυμα του Ολυμπιακού.
17/11 @ 13:40
Το νικητήριο καλάθι του Κέντρικ Ναν στην εκπνοή του Μπασκόνια-Παναθηναϊκός στην κορυφή του Top 5 για τον Οκτώβριο.
14/11 @ 23:39
Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής.
14/11 @ 23:37
Ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό του για 3,5 περιόδους στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο και παρά την αντεπίθεση που έκανε στο φινάλε, γνώρισε την ήττα με 88-87.
14/11 @ 16:37
Ο Κίναν Έβανς υπέστη ακόμη έναν σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός για όλη την σεζόν. Αυτοί είναι οι τραυματισμοί που συγκλόνησαν τον Ολυμπιακό, επί εποχής Αγγελόπουλων.
14/11 @ 00:31
Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Ευρωλίγκας.
BEST OF THEMASPORTS