Στον Σούπερ σπορτ ΦΜ μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου της ΑΕΚ Νίκος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το έργο της διοίκησης, όπως παρουσιάστηκε στη Γ.Σ: «Κάναμε πάρα πολλή δουλειά στο οικονομικό. Τα μέλη της διοίκησης αλλά κι εκτός συμβουλίου. Το όνομά της είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο με τις εκδηλώσεις και την παρουσία του κόσμου, ανεβαίνει σαν ομάδα. Ότι δουλειά και να κάνουμε, ο κόσμος βλέπει πάντοτε τα αποτελέσματα. Επειδή δεν ήταν καλά, έχουμε κι εμείς την πίεση. Περάσαμε τη χειρότερη περίοδο και το ξέρουν τα άτομα που είναι κοντά στην ομάδα. Ξεκινήσαμε από το μηδέν».

Σε ερώτηση τι μπορεί να αλλάξει, απάντησε:«Πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα στην ΑΕΛ. Πέρυσι βρήκαμε την ομάδα και τη δουλέψαμε, δεν την δημιουργήσαμε εμείς. Μετρούσαμε τα χρήματα μας. Τώρα θα έχει αποδεσμεύσεις, παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, θα είναι πιο εύκολο για την επόμενη διοίκηση να φτιάξει την ομάδα που θέλει. Με το ίδιο μπάτζετ μπορεί να έρθουν παίκτες που να αξίζουν περισσότερα. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, να μπουν άτομα που ξέρουν από ποδόσφαιρο».

Για τον αν θα επαναδιεκδικήσει την προεδρία: «Προσωπικά έχω αποφασίσει, αλλά δεν έχω ανακοινώσει. Κάνω κάποιες τελευταίες προσπάθειες με άτομα που συζητώ τις τελευταίες μέρες κι αν πετύχουν στις επόμενες 15 μέρες, η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια. Δεν θέλω να πω περισσότερα, μπορεί να είναι επενδυτές, χορηγοί ή οτιδήποτε άλλο. Νιώθω κάτι καλό, αλλά όποτε λέω κάτι και δεν γίνεται κατηγορούμαι…».

Για τα οικονομικό: «Έχουν εξοφληθεί και διακανονιστεί με διάφορους τρόπους. Σίγουρα θα έχουμε έλλειμμα στο τέλος της χρονιάς».

Για τον Ανδρέα Σοφοκλέους: «Δεν έχω επαφή μαζί του, ούτε θέλω να τον αναφέρω, ούτε με ενδιαφέρει πλέον».

Για την εκλογική συνέλευση: «Είναι στις 24 Απριλίου, θα είναι πριν το Μάιο ώστε η νέα διοίκηση να έχει το χρόνο να δουλέψει».

Για τον Αλέξη Γαρπόζη: «Μιλάμε καθημερινά με τον κόουτς, κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, περιμένει κι αυτός να δει. Την άλλαξε πολύ ο Αλέξης. Τελείωνε η προπόνηση στις 11 και αν πας στις 2 η ώρα θα τον δεις εκεί»

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρώτη σημαντική απόφαση και το διπλό στοίχημα για Γιάννου! -ThemaSports
09/05 @ 20:35

Η πρώτη σημαντική απόφαση και το διπλό στοίχημα για Γιάννου!

Σηκώνει μανίκια και πιάνει άμεσα δουλειά ο Παναγιώτης Γιάννου.

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό διευθυντή!-ThemaSports
09/05 @ 19:31

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό διευθυντή!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Παναγιώτη Γιάννου στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

ΕΠΙΣΗΜΟ για Λεβέντη - Το πόστο του στην ΑΕΛ-ThemaSports
09/05 @ 16:33

ΕΠΙΣΗΜΟ για Λεβέντη - Το πόστο του στην ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νικόλα Λεβέντη πόστο του Διευθυντή Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και στο Εμπορικό Τμήμα.

Προς το παρόν μένει ο Αβραάμ...-ThemaSports
09/05 @ 15:35

Προς το παρόν μένει ο Αβραάμ...

Ο Ανδρέας Αβραάμ ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του, δεν έχει λάβει ενημέρωση από τη διοίκηση ότι θα τερματιστουν οι υπηρεσίες τους στην ΑΕΛ.

ΑΕΛ: Καταρτίστηκε σε σώμα το νέο ΔΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
09/05 @ 14:22

ΑΕΛ: Καταρτίστηκε σε σώμα το νέο ΔΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από την ΑΕΛ για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το «κλείδωμα» της πρόσληψης Γιάννου, ο Γαρπόζης και οι κουβέντες του καφενέ… -ThemaSports
09/05 @ 09:13

Το «κλείδωμα» της πρόσληψης Γιάννου, ο Γαρπόζης και οι κουβέντες του καφενέ…

Στην ψεσινή συνεδρία το ΔΣ της ΑΕΛ, ουσιαστικά επικύρωσε την κατ’ αρχήν απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, για πρόσληψη του Παναγιώτη Γιάννου στην θέση του αθλητικού διευθυντή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ